Clienţii CFR Călători îşi pot cumpăra, în perioada 1 iulie – 30 septembrie, bilete de tren de la terminalele de plăţi electronice ZebraPay, cu o reducere suplimentară de 7,85%, informează, luni, compania.

Noul serviciu de cumpărare a biletelor de tren este pus la dispoziţia clienţilor prin intermediul a peste 600 de terminale aflate în puncte de maximă concentrare a traficului din 90 de localităţi, printre care: Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Brăila, Galaţi, Bacău, Focşani, Piatra Neamţ, Ploieşti, Buzău, Târgovişte, Târgu Jiu, Cluj Napoca, Timişoara etc.

Terminalele ZebraPay sunt amplasate în marile spaţii comerciale, magazine de cartier cu program extins sau non-stop, pieţe, benzinării, în universităţi private/de stat şi campusuri universitare. Acestea funcţionează cu tehnologie touchscreen şi sunt uşor de utilizat. Călătorii trebuie doar să selecteze datele de călătorie, ruta, tipul de tren şi clasa de rezervare: la vagon clasa 1 şi a 2-a, la vagon cuşetă, de dormit cu două paturi, dormit single.

Reducerea se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri acordate de CFR Călători, cum este reducerea de 10% pentru cumpărarea unui bilet dus-întors, reducerea de până la 25% pentru cumpărarea cu anticipaţie, reducerea de fidelitate la călătoria cu mai multe trenuri.

Potrivit CFR, biletele sunt nominale, iar plata lor se poate face numerar sau cu carduri ZebraPay cu minimum 24 de ore faţă de data şi ora începerii călătoriei.

Reducerile se aplică la biletele pentru adulţi, copii, elevi şi studenţi (posesori de legitimaţie de transport, nu cupoane) şi la biletele dus-întors opţional pentru adulţi şi copii, numai la trenuri cu regim de rezervare a locurilor obligatoriu sau facultativ (IC, IR, Regio Expres) din trafic intern.

CFR Călători precizează că biletul nu permite modificarea datelor de călătorie (anticiparea amânarea sau întreruperea călătoriei), iar renunţarea la călătorie se face cu cerere la staţiile de cale ferată.

Serviciul de achiziţionare a biletelor de tren CFR Călători prin intermediul terminalelor ZebraPay este disponibil permanent.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont