Studenţi şi profesori din Europa Centrală şi de Est , Maroc, Liban, Franta, Kazahstan se întâlnesc în periada 1-7 iulie la Bucureşti pentru a dezbate teme de actualitate ale comunicării şi informării în universul francofon.

Şcoala Masterală Francofonă de Vară în Ştiinţele Informării şi Comunicării discuta aspecte esentiale ale comunicării în spaţiul public şi ale comunicării interculturale; legătura între migraţie şi mass-media, analiza discursului şi metodele de cercetare în domeniul comunicării şi informării sunt doar câteva dintre temele conferinţelor şi atelierelor ce se vor desfăşura în Sala Consiliului Universităţii din Bucureşti, (Bd. Schitu Măgureanu nr. 1, parter).

Această Şcoala Masterală de Vară, pas posibil si spre un doctorat în ştiinţele comunicării este finaţată de Biroul pentru Europa Centrala şi de Est al Agenţiei Universitare a Francofoniei (AUF- BECO) şi este organizată împreună cu Laboratorul de cercetare ICOM din cadrul Universităţii LYON2, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti şi Laboratorul ORSIC Montpellier.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont