Admitere Spiru Haret 2011

 Universităţile de stat oferă în toată ţara aproximativ 63.000 de locuri fără taxă şi încă câteva sute de mii de locuri cu taxă. Astfel cei peste 90.000 de studenţi care au promovat la bacalaureat pot sta liniştiţi. Nu însă şi univesrsităţile particulare, care au o problemă majoră în a-şi completa cifra de şcolarizare.

Universitatea Spiru Haret, deja cu probleme după scandalurile din ultimii ani cu privire la recunoaşterea diplomelor, a început curtarea posibililor studenţi prin SMS.

„25 de facultăţi cu 53 de specializări. Profesori de execepţie. Condiţii moderne de studiu. taxe avantajoase”,

se precizează în SMS-ul pe care îl primeşti în reţelele de telefonie mobilă. Atenţie, însă, nu toate specializările au acreditare.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont