LEADERS Education editia a 10-a este adresata studentilor care isi doresc sa cunoasca leadershipul prin experienta proprie, dar si prin puterea exemplului unor lideri care s-au remarcat la nivel national si international. Avand in urma 9 editii de succes, aproximativ 600 de participanti si peste 40 de invitati, programul continua dezvoltarea prin leadership a studentilor care va avea loc anul acesta in perioada 15 mai-12 iunie in Universitatea de Medicina si Farmacie ,,Carola Davila” din Bucuresti.

Studenti cu varste cuprinse intre 18-25 de ani sunt asteptati sa treaca prin cele cinci sesiuni saptamanale, cate o zi pe saptamana si sa ia contact cu un alt fel de experienta educationala prin intermediul trainingurilor ce au ca teme: bazele leadershipului, comunicare, valori, echipa si managementul timpului. La finalul fiecarui training experienta proprie a participantilor va fi completata cu povestea despre performanta, motivatie si leadership din practica a invitatului.

,,In urma cu zece editii ne propuneam sa dezvoltam un program care sa cuprinda atat o experienta educationala bazata pe informatii corecte si utile pentru un student ce ia contact cu leadershipul pentru prima data, cat si o experienta obtinuta exact de la cel care a trait-o, de la un lider care poate oferi prin propriul exemplu motivatia de a pune in practica cele invatate. Acum, cu experienta celor 10 editii pot spune ca ne-am indeplinit obiectivul.”- declara Valentin Ionescu, Program Director LEADERS Education.

In cele cinci sesiuni saptamanale, tinerii vor beneficia de traininguri oferite de cea mai mare companie de training si consultanta din Romania- Ascendis, iar in partea a doua a sesiunilor se vor intalni cu invitati precum: Raed Arafat-Fondator SMURD, Gregory Reeders-CEO Pfizer Romania, Leon Danaila-neurochirurg si inventator, Mirela Iordan-HR Manager Pfizer Romania, Dinu Antonescu –chirurg ortoped aflat printre primii 10 medici din Romania.

LEADERS Education editia a 10-a are loc cu sprijinul partenerului principal Pfizer Romania.

Inscrierile pentru LEADERS Education au inceput si se fac online la
urmatorul link: http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/.
Participarea la program se face pe baza de selectie. Mai multe informatii despre LEADERS Education puteti gasi si online, pe www.leaderseducation.ro.

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni
valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin
dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si
actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara:
Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont