Experiente de moarte clinica: relatari din lumea de apoi

Relatarile mortilor clinici (notate de medici si psihologi, pe durata a multi ani) au fost comparate si analizate in multe tari ale lumii. Aproape toti decedatii clinic au declarat aproximativ aceleasi lucuri.

In momentul sfârsitului, mortul aude cum medicul si cei din jur il declara decedat. Imediat, percepe un sunet, simtind cum se prelinge dealungul unui tunel lung si întunecat, la capatul caruia ajunge înafara propriului trup, dar in apropierea lui, de unde isi priveste corpul ca un spectator neutru. La vederea acestei scene, este profund miscat si emotionat. Dupa scurt timp isi revine, obisnuindu-se noii situatii. Simte ca mai are inca un corp, diferit de corpul fizic, corp ce dispune de alte insusiri (corpul subtil astral). Observa cu uimire alte fiinte, nevazute oamenilor, care vin sa-l întâmpine si sa-l ajute.

Printre acestea, vede si rude sau cunostinte, decedate mai demult, dar si o faptura-lumina care iradiaza caldura, iubire si ocrotire, fiinta complet straina. Faptura-lumina ii adreseaza o singura intrebare: cum isi apreciaza viata petrecuta pâna acum pe pamânt ?

Nu mult dupa acea, i se perinda, cu o repeziciune incredibila, cele mai importante scene si secvente din viata de pâna acum pe pamânt. Dupa acea, corpul astral se apropie incet de o bariera (limita intre viata fizica si viata imateriala ?). Inainte de a ajunge la bariera, corpului astral i se da de inteles ca inca n-a sosit clipa despartirii definitive de viata pe pamânt, in care ar mai avea unele probleme de rezolvat si experiente de facut si ca trebuie sa se incarneze din nou in trupul abea parasit.

La aceasta cerinta, sufletul se impotriveste revenirii pe pamânt, coplesit fiind de senzatiile extrem de placute traite dupa desprinderea de corpul fizic. Este penetrat de o senzatie de fericire, dragoste si bucurie. In pofida vointei sale, este obligat sa revina in corpul fizic, spre multumirea rudelor si a medicului, dar spre marea lui nemultumire.

Incearca sa explice celor din jur placuta experienta facuta, cele vazute si traite, dar nu gaseste cuvintele potrivite spre a le descrie.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont