Jocuri de baut studentesti

Intoarce paharele cu o mana


Se impart jucatori in doua echipe.Acestia stau in parti opuse ale unei mese.Fiecare are in fata un pahar de bere.La inceput jucatorul isi bea paharul si pe urma incearca sa rastoarne paharul gol cu degetul astfel incat sa cada „in picioare”.Jucatorul poate folosi o singura mana pentru a intoarce paharul.Doar dupa ce un jucator din echipa a intors corect paharul poate celalat sa isi bea berea.Castiga echipa care a intors prima toate paharele.

ATENTIE !! Studentpenet.ro recomanda moderatia in consumul de alcool! Aceste jocuri pot dauna grav sanatatii datorita canitati marii de alcool.Respectati legislatia in legatura cu bauturile alcoolice si nu conduceti niciodata sub influenta alcoolului!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont