Jocuri de baut studentesti

Beer pong a.k.a. ping pong – varianta cu bere


Doua echipe, 16 pahare pe masa.Pahare sunt asezate in 2 triunghiuri echilaterale pe marginile opuse ale mesei.Scopul jocului este sa elimini paharele echipei adverse.Fiecare arunca cu cate o minge de ping-pong in paharele echipei adverse.Cand bila ajunge in pahar echipa cealalata bea paharul de bere si toate paharele varsate.Echipa pierzatoare va bea toata berea ramasa de la echipa castigatoare.

ATENTIE !! Studentpenet.ro recomanda moderatia in consumul de alcool! Aceste jocuri pot dauna grav sanatatii datorita canitati marii de alcool.Respectati legislatia in legatura cu bauturile alcoolice si nu conduceti niciodata sub influenta alcoolului!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont