S-ar putea sa aveti un eveniment fericit in familie luna aceasta. Socializati cu multa lume, iesiti in evidenta si sunteti apreciati de ceilalti.

Este foarte frumoasa aceasta prima jumatate a lunii septembrie pentru voi. Pe masura ce avansam in luna septembrie, succesul vostru incepe sa se stinga, sau veti fi preocupate de alte lucruri. Venus intra inr-un con de umbra, asa ca din punct de vedere sentimental intrati intr-o zona de discretie. Fie sunteti mai atente la ce se intampla cu partenerul de viata si inca nu vreti sa va exprimati sentimentele fie incepeti sa fiti mai atente cu sentimentele voastre, pentru ca aveti motive sa observati mai atent persoana de langa voi.

A doua planeta care intra intr-un con de umbra este Soarele. Atentie la sanatate dupa 16 septembrie. S-ar putea sa fiti mai obositi, incercati sa va odihniti, sa va detasati mai mult de problemele profesionale.

Ultima planeta care intra in leu este Mercur asa ca ultimele 4 zile din aceasta luna s-ar putea sa aduca vesti nu tocmai bune legate de zona profesionala. S-ar putea sa descoperiti niste nereguli sau relatia cu un colaborator sa nu fi fost bine inteleasa. De aceea, este mai bine ca in aceasta prima parte a lunii atunci cand aveti o stare buna, sunteti comunicativi, sa fiti foarte atente cum este receptat mesajul de catre cei din jur.

In prima parte a lunii aveti tendinta de a aborda lucrurile intr-un mod superficial si, de aceea, va scapa anumite lucruri care vor trebui clarificate in ultima parte a lunii.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont