“INCLUSION” – Proiect de retea tematica finantat de Comisia Europeana

Mii de persoane din grupuri slab reprezentate si dezavantajate au beneficiat de experienta oferita de Programul de Invatare pe Tot Parcursul Vietii (LLP).
In cadrul initiativei Inclusion, 13 agentii nationale conlucreaza pentru a se asigura ca programul este deschis si accesibil tuturor.

Pe durata urmatorilor 3 ani:

Obiectivul retelei “INCLUSION” este sa identifice care grupuri slab reprezentate acceseaza fondurile, care nu fac aceasta si de ce, care sunt factorii de succes si cei critici; pe aceasta baza, va face recomandari asupra a ceea ce se poate face pentru ca LLP sa devina mai accesibil pentru aceste grupuri.

◦ vom identifica grupurile cu reprezentare slaba printre cei implicati in acest moment in LLP si aceia care nu sunt inca angrenati in program
◦ vom discuta in cadrul LLP proiecte care trateaza cu succes exclusiunea sociala si cum poate programul sa raspunda mai bine nevoilor lor
◦ vom face cunoscute exemplele de “ Excelenta in incluziune”, in cadrul Programul de Invatare pe tot Parcursul Vietii
◦ vom face cunoscute recomandarile noastre pentru imbunatatirea procesului de incluziune atat Comisiei Europene, cat si Agentiilor Nationale pentru LLP

Programul de Invatare pe tot Parcursul Vietii (LLP) ofera oportunitati indivizilor si organizatiilor, implicati in educatie si formare in Europa, sa conlucreze, sa faca schimb de experienta si sa isi imbogateasca cunostintele despre alte culturi si alte limbi. O prioritate cheie a LLP este promovarea beneficiilor invatarii pe tot parcursul vietii pentru toate comunitatile prin: imbunatatirea coeziunii sociale, cresterea atractiei pentru cetatenia activa si reducerea inegalitatii.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont