Invata limba engleza online gratuit – cursuri

Vrei sa inveti limba engleza? Ai venit la locul potrivit.

Aici veti primi sfaturi si resurse pentru a invata limba engleza rapid si simplu! Fie ca sunteti la inceput, sau aveti deja experienta pe acest drum, aici veti gasi un loc de ajutor si incurajare. Enjoy alaturi de student pe net!

Tine cont de cateva reguli pentru a invata limba engleza! Urmeaza mai jos resurse de invatare a limbii engleze prin cursuri online gratuite! Enjoy!

Regula 1

Care este regula nr. 1? Este sa inveti fraze si nu cuvintele individual. Sigur, ce este o fraza? O fraza este un grup de cuvine, doua, trei sau mai multe cuvinte. Asa ca asta este regula numarul 1.

Este o metoda foarte simpla, foarte usoara cu care poti sa inveti fraze,fraze,fraze. Concentreaza-te pe fraze,nu cuvinte individuale. Deci este destul de simplu, nu? Dar este foarte eficient. Si lasa-ma sa-ti spun de ce este eficient. Stiu ca probabil ai invatat Engleza cu carti normale cu texte si normal in scoala. Asa ca probabil ai invatat multe cuvinte individuale in engleza,…corect? Asa ca asta nu este o metoda asa de buna. Ceea ce vrem sa facem este sa invatam fraze,grupuri de cuvine si sunt cateva motive pentru asta.

Numarul 1 , cand inveti fraze, de fapt inveti cate putina gramatica de fiecare data.

Hmm… Ce este gramatica ?

Gramatica este intr-adevar calea prin care cuvintele se contopesc. Este cum noi punem cuvintele impreuna si cum cuvintele se contopesc impreuna, corect?Cand inveti fraze, cand te concentrezi asupra frazelor, de fapt inveti intre doua si trei pana la de 5 ori mai repede folosind fraze decat in locul cuvintelor individuale.Noi intotdeauna invatam cuvinte in grupuri si niciodata nu prea invatam doar unul.

Si asta este adevarat si pentru cei mici de asemenea. Copii mici de obicei invata in grupuri de cuvinte. Si astfel ei pot invata asa repede. Ei nu invata unul cate unul. Ei invata grupuri intregi de cuvinte. La inceput ei stiu doar ce inseamna fraza. Poate ca nu stiu fiecare cuvant din fraza, dar ei inteleg sensul intregului grup.

 

Deci vrei sa inveti Limba Engleza, Vrei cursuri engleza online gratis?

Cursuri de limba engleza predate la British Council de profesori vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta si calificari internationale: engleza generala, cursuri pregatitoare pentru examene (Cambridge, IELTS)cursuri pentru copii, engleza de afaceri si ateliere de dezvoltare profesionala.

Organizam de asemenea cursuri pentru companii la sediul acestora si acoperim o gama variata de domenii.

Examene de limba engleza generala, de afaceri, financiara sau juridica.

Acceseaza acum  te rog website-ul www.britishcouncil.ro pentru mai multe detalii despre cursuri si examene oganizate de British Council.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont