Stiti ca se tot vorbeste pentru legalizarea drogurilor la noi in Romania.
Prin droguri usoare se intelege droguri precum: marijuana, cannabis, mescalina, LSD.Se spune ca aceasta va intari conceptul de democratie moderna la noi in tara, va aduce beneficii in economie fiind o industrie de milioane de dolari, va permite diminuarea traficului ilegal de substante, controlul consumului (protectia minorilor), si chiar se spune ca trateaza anumite afectiuni cardiace.Olanda ar fi o tara cu o legislatie mai „libertina” in ceea ce priveste consumul de droguri…

Nu vreau sa fac politica dar totusi aceste droguri „usoare” sunt doar o treapta catre drogurile „grele” care stiti foarte bine de ce sunt in stare.Deci ce ziceti ? Sunteti pentru sau impotriva legalizarii drogurilor?

Tags:
3 Comentarii
  1. Chriss-Ty 15 ani în urmă

    Impotriva legalizarii…categoric…am vazut tot mai multi minori care se drogheaza…dar un rol foarte important il au si parintii, dar anturajul isi spune cuvantu.

  2. mihai 15 ani în urmă

    Sincer sa fiu nu numai asta ar fi problema … problema este la drogurile astea „usoare” cum spuneti voi nu se cunosc efectele secundare… multi zic „aaa avem deja alcoolul … avem tutunul … cafeaua care fac mai multe victime decat drogurile” ma rog e oarecum adevarat dar legalizarea lor e doar un pas spre locul 1 cum ar veni … nu zic ca nu ar trebui sa se legalizeze sau nu avand in vedere cele spuse mai sus dar cert e ca daca la alcool se cunoaste ce iti provoaca … la droguri nu … and by the way marijuana elimina mirosul complet adica daca fumezi o perioada de timp ramai fara miros … in plus cine vrea sa se drogheze cu doruri „grele” gaseste in farmacii „metaamfetamine” din care poate ff frumos sa isi faca amfetamine adica droguri „grele” cum le ziceti voi deci cum o dati tot prost iese … legalizarea este un pas pozitiv in directia monitorizarii viciurilor interzise altfel prin lege … sper sa ajute ce am zis

  3. alexa 14 ani în urmă

    sunt pro-legalizare si pro-infornare ..si prin informare nu ma refer la texte de genul nu fumati iarba..pentru ca heroina ucide. sunt nenumarate studii care confirna faptul ca fumatul de iarba in stare pura este mult mai putin nociv decat tutunul,ca nu da dependenta etc. campaniile antidrog nu fac altceva decat sa mistifice si mai mult acest fenomen social, sa-l infloreasca cu o groaz de mituri si preconceptii, sa-l faca si mai atractiv pentru cei plictisiti sau satuli de realitatea cotidiana. magazinele de vise nu sunt altceva decat raspunsul normal la o cerinta sociala..cerere-oferta…sunt sigura ca iarba nu a bagat pe nimeni in spital, decat poate cu atacuri de panica dar asta e o problema de alta natura. prefer sa vad magazine cu iarba adevarata, decat cu produse sintetice, aromatizante, nerecomandate ptr consumul uman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont