• 18198476_1904550663119782_976101249863620143_n

Categorie Loc: BaruriEtichete Loc: Coffee Shop, Performance Art Theatre și Pub

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
 • Cafenea, spatiu alternativ si hub urban al Brasovului. Aici pregatim cea mai buna cafea din oras, lucram la retetele din bucataria noastra contemporana si planificam un calendar de evenimente care o sa te tina in priza. Transformam o veche curte din centrul Brasovului in localul cu cea mai puternica personalitate arhitecturala din oras.

  In HOF poti organiza sau lua parte la workshop-uri, expozitii, dezbateri si alte tipuri de evenimente despre: antreprenoriat, industrii creative, arte vizuale, film, muzica, civism sau responsabilitate sociala. Poti lucra in tihna la proiectul tau antreprenorial, social sau cultural, si vei intalni oameni noi, care (ca si tine) vor sa schimbe lumea.

  Ne vom asigura ca vei fi in permanenta conectat la noutatile, tendintele si tehnologiile momentului, prin selectia de publicatii si demonstratii pe care o curam. Si periodic vom inunda “curtea” noastra cu o selectie aleasa de artisti si formatii ale momentului.

  HOF cafe este o structură de economie socială; Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”.

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.