• 12961427_1065351793539738_7518512725997033798_o

Categorie Loc: Fast foodEtichete Loc: Health Food Restaurant și Salad Bar

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
REZERVARE ONLINE
 • Salad Box – locul unde poti manca mult, gustos si sanatos. Poti incerca combinatia noastra de salate sau poti sa le combini tu.

  SaladBox s-a născut din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a oferi o alternativă mâncării de tip fast-food. Am reușit cu succes să înlocuim preparatele congelate cu legume și fructe proaspete, oferind astfel salate, supe, deserturi și sucuri naturale de cea mai înaltă calitate. Povestea noastră a început în 20 aprilie 2012 și într-un timp foarte scurt, am devenit unul dintre cele mai puternice branduri clujene, astfel in 2014 am reusit cu succes sa ajungem primul si cel mai mare lant de fast food sanatos din Romania.
  Misiunea noastră este de a crea cea mai sănătoasă mâncare pentru clienți, la prețuri accesibile. Totodată, dorim să aducem în magazinele noastre savoarea și gustul mâncării sănătoase, prin ingredientele proaspete folosite în prepararea produselor. Dincolo de produse sănătoase, ne propunem să promovăm un mod integru de a face afaceri, lucru care se regăsește în valorile noastre. Credem că succesul pe termen lung al unei firme este dat de valorile pe care aceasta este construită.
  Valorile SaladBox sunt: integritate, fidelitate, claritate și transparență.
  Integritatea implică o comunicare onestă, atat în interiorul firmei cât și față de clienți. O să fim cinstiți unii cu alții atunci când dăm feedback și vom încerca să rezolvăm problemele deschis și transparent. Fidelitatea implică angajamentul față de clienți și de angajați, de a aprecia și dezvolta relația cu aceștia pe termen lung. Claritatea implică o comunicare deschisă atât cu angajații cât și cu clienții. Dorim să definim cât mai clar sarcinile pentru fiecare poziție în firmă, iar clienților o să le prezentăm clar și onest oferta noastră. Transparența se realizează prin metoda de operare și prin structura locațiilor noastre, îndeosebi a celor de tip insulă.
  Cel mai important lucru pentru noi sunt clienții, iar de aceea le oferim acestora posibilitatea de a personaliza salatele cu diferite ingrediente și dressinguri, după bunul lor plac.
  Mai multe detalii despre produsele noastre găsiți în categoria meniu de pe site http://saladbox.ro/


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

  0/5 (0 Reviews)
 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Rating general:

  O recenzie la „Salad Box”

  1. Adelina Salad Box

   Daca esti adeptul mancarurilor mai sanatoase, asta e locul unde trebuie sa vii. Mai mananc si eu aici cand simt ca a luat-o razna greutatea.

  Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.

 • Rezervare online
  Cine face comanda / rezervarea ?
  Pentru a solicita mai multe detalii
  ex. 2 adulti si 1 copil
  ex. 20 iunie, ora 18:00