• univcrestinabrasov

Categorie Loc: UniversitatiEtichete Loc: College & University

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
REZERVARE ONLINE
 • Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” este, din 1999, parte integrantă a sistemului de învăţământ universitar braşovean, având în municipiul Braşov două facultăţi cu profil economic: Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi Facultatea de Finanţe, Bănci şi contablilitate. Ambele facultăţi ale universităţii funcţionează în baza Hotărârii Guvernului României nr. 696 din 17 august 2000, fiind autorizate de Consiliul Naţional de Evaluare şi Acreditatere Academică (C.N.E.A.A.)..

  Domeniul contabil şi cel financiar bancar reprezintă un sector al economiei ce va oferi întotdeauna locuri de muncă atractive pentru tinerii cu studii superioare de specialitate, iar în domeniul relaţiilor economice internaţionale există perspective promiţătoare pe măsura relansării economiei naţionale şi a integrării României în structurile euro-atlantice.

  Absolvenţii noştri au perspectiva unei cariere de succes, bine remunerate, în instituţii de stat şi private, în cadrul compartimentelor economice şi de relaţii internaţionale din ministere, consiliile locale şi judeţene, prefecturi, precum şi în bănci, companii de asigurări şi reasigurări, organisme finanaciar-bancare internaţionale, etc.

  Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” dispune în Braşov de sediu propriu, cu o suprafaţă utilă de peste 2000 mp, situat pe str. Bisericii Române (Operetei) nr.107, unde studenţii beneficiază de spaţii moderne de învăţământ, amfiteatre, săli de curs şi de seminar, laboratoare de informatică, de limbi străine, de integrare europeană, bibliotecă cu sală de lectură, club studenţesc etc.

  Între facilităţile oferite studenţilor noştrii se numără: asigurarea de cursuri tipărite pentru toate disciplinele din planul de învăţământ, burse de studiu pentru studenţii care obţin rezultate deosebite la învăţătură, posibilitatea petrecerii timpului liber într-un mod cât mai plăcut în interiorul campusului, ore suplimentare gratuite de studiu individual la limbi străine şi informatică, etc. Taxa de şcolarizare este moderată şi poate fi plătită în mai multe rate.

  Cadrele didactice ale universităţii sunt titularizate în învăţământul superior, având o bogată experienţă didactică. Toţi titularii de cursuri sunt doctori sau doctoranzi în specialităţile respective. Structura planului de învăţământ este astfel concepută încât asigură studenţilor o cultură economică generală, pregătire temeinică de specialitate, precum şi însuţirea practică a deprinderilor şi aptitudinilor, în concordanţă cu exigenţele actuale şi de perspectivă din domeniul financiar-bancar şi din cel al cooperării economice internaţionale.

  Sediul din Bucureşti al universităţii
  Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” cu sediul în Bucureşti este una dintre primele instituţii particulare de învăţământ superior din România, înfiinţată în anul 1990 şi acreditată prin Legea nr.238/23.04.2002.
  Încă de la fondarea sa, activitatea didactică şi educaţională a universităţii a fost întemeiată pe valorile şi idealurile credinţei, culturii şi moralei creştine ale poporului român, iar adoptarea acestei denumiri a reprezentat materializarea acestei orientări.
  Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” a înfiinţat 14 facultăţi cu 17 specializări în centre universitare de tradiţie, cum sunt Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Sibiu şi Timişoara.
  În campusul universitar din Bucureşti, considerat cel mai modern campus universitar particular din România, construit şi dotat din fonduri proprii, îşi desfăşoară activitatea 7 din cele 14 facultăţi ale universităţii.
  Este Prima universitate particulară acreditată prin lege, care are facultăţi în Braşov.
  Corpul didactic este alcătuit din personalităţi consacrate ale ştiinţei, culturii şi învăţământului superior românesc.
  Întreaga activitate se desfăşoară sunb deviza universitate de elită, studenţi de elită.
  De-a lungul timpului, Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” a dezvoltat numeroase relaţii de colaborare cu instituţii similare din ţară şi din străinătate (Olanda, Germania, Franţa, Spania, Serbia, Bulgaria, Japonia, Statele Unite ale Americii, Thailanda), concretizate prin schimburi de carte, strategii de instruire pentru cadrele didactice, burse pentru studenţi.
  În prezent, sistemul de învăţământ Cantemir studiază peste 18.000 de studenţi din care 2.000 numai în Braşov. În cei 15 ani de existenţă, de pe băncile facultăţilor Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir au ieşit peste 15.000 de licenţiaţi.


   
  Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

  0/5 (0 Reviews)
 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.