• 20229117_834936236665569_6361955182785311003_n

Categorie Loc: BaruriEtichete Loc: bar și restaurant

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
REZERVARE ONLINE
 • “Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar” este un local situat în cartierul Zorilor pe str. Observatorului nr.105 vis a vis de Hotel Olimp și reprezintă un mic refugiu pentru iubitorii sportului (indiferent că vorbim despre fotbal, rugby, tennis etc.) care pune la dispoziția clienților săi 13 plasme si 2 videoproiectoare de mari dimensiuni.
  “Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar” si-a deschis porțile pentru prima dată în data de 9 decembrie 2008. Localul cu o capacitate de 100 de locuri degajă o atmosferă călduroasă și primitoare. Personalul prietenoas va sta la dispoziția voastra și promit să vă readucă zâmbetul pe buze indiferent cât de ploioasă sau friguroasă v-a fost ziua.
  Și…dacă este ziua ta de naștere, tu vii cu gașca și noi cu șampania si cu o reducere de 10% din nota de plata, asta doar dacă se face rezervare in prealabil si se anunța ca este zi onomastica !
  Pentru diminețile-n care vrei să bei cafeaua-n oraș, pentru un prânz la restaurant, dar și pentru o destindere seara, după job, există Gentlemen’s – Bistro & Sport Bar – locația perfectă pentru orice moment al zilei.
  Când meniul e excelent, meciurile preferate se văd pe 13 plasme si 2 proiectoare, iar mașina stă bine merci în parcare…n-o să te mai dai dus Gentlemen’s – Bistro & Sport Bar!
  Micul dejun incepe de la 11 lei( Omleta+Fresh+Cafea/Ceai ), meniul zilei de la 12, iar la cina poti opta pentru delicioasele paste home-made, preparate cu drag dupa o reteta italiana cu ingrediente de calitate sau diferite preparate ! In incinta Gentlemen’s – Bistro & Sport Bar poți chiar să iti planifici intalnirile de afaceri, zilele de nastere, botezurile sau alte evenimente!
  Te-am făcut măcar un pic curios? Dacă da, te așteptăm de luni pana vineri între orele 08:00 și 00:00 iar sambata si duminica intre 10:00 si 01:00 să te bucuri de ofertele noastre și de prețurile accesibile studenților și tuturor. Localul este unul „pet friendly” așa că poți veni însoțit de animăluțul tău de companie.
  Pe lângă asta, dacă iubești motoarele noi am pregătit pentru tine locuri de parcare și reduceri, așa că nu mai sta, sună-ți gașca, noi te așteptăm la „Gentlemen’s Bistro & Sports Bar ” cu brațele deschise!
  Gentlemen’s Bistro & Sport’s Bar


   
  Gentlemen's - Bistro & Sports Bar
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

  0/5 (0 Reviews)
 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Rating general:

  Altele:

  Preturi
  Servicii

  O recenzie la „Gentlemen’s – Bistro & Sports Bar”

  1. Pavel Gentlemen's - Bistro & Sports Bar

   Altele:

   Preturi
   Servicii

   Când e un meci important, întotdeauna vin aici cu băieții. Cred că e cea mai buna locație când vine vorba de meciuri. Bine gândit.

  Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.

 • Rezervare online
  Cine face comanda / rezervarea ?
  Pentru a solicita mai multe detalii
  ex. 2 adulti si 1 copil
  ex. 20 iunie, ora 18:00