Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

  

Alege orasul tau de mai jos! Iti vom recomanda cele mai tari locuri:
Judet
Oras

  

 
 

Tu unde vrei sa ajungi astazi?

Esti foarte bine unde esti. Trebuie doar sa descoperi locurile din oras. Incepe astazi!

Numit capitala europeană a tineretului înca din 2015, orașul găzduiește aproximativ 100.000 de studenți (care reprezintă aproximativ o cincime din populație) - o statistică care explică parțial Renașterea culturală actuală a Clujului și reputația bine-meritată a unui oraș cu o viata de noapte bogata.


Cluj-Napoca (Cluj, pe scurt) este un oraș universitar foarte plăcut situat în nord-estul României și un punct de oprire pentru persoanele venite din vestul Ungariei. Orașul datează de secole și există numeroase biserici istorice, muzee și ruine (în special pe dealul Cetatuia). Datorită universității de aici, există numeroase restaurante accesibile și o viață de noapte foarte bună în oraș.

Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante orașe din România și de asemenea cel mai important oraș din Transilvania. Numele de Cluj provine din latinescul Castrum Clus, folosit pentru întâia oară în secolul al XII-lea pentru a desemna cetatea orașului medieval din acest loc. Cuvântul latin clusa înseamnă „închis” și se referă la situarea Clujului într-un loc închis, înconjurat de dealuri.

Ca și restul României, mâncarea din oraș este foarte accesibilă. Majoritatea meselor mici costă în jur de 20 RON. Mâncărurile fancier cu o băutură pot costa în jur de 60 RON. O sticlă de bere de o jumătate de litru va costa sub 8 RON. Supa este o opțiune bună pentru economisirea banilor, deoarece costă aproximativ 6-10 RON și este destul de consistentă.

Intra in contul tau

sau

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont