• 11146331_886844868029179_4850132214128794067_o

Categorie Loc: CluburiEtichete Loc: Dance & Night Club și restaurant

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
 • Terasa Etno se afla in centrului Clujului, in curtea Muzeului Etnografic al Transilvaniei.
  Etno Restaurant&Terrace isi propune ca, de acum inainte, sa fie in primul rand un spatiu cultural, dincolo de faptul ca este o terasa cu mancare (in principal) traditionala si bautura (nu doar traditionala).

  Situarea in curtea Muzeului inseamna mult mai mult decat o apropiere spatiala. Etno impartaseste spiritul locului si va fi gazda unor evenimente care valorifica folclorul, atat in intelesul lui clasic, cat si in variante reinterpretate in maniera contemporana.

  Astfel, la Etno veti putea participa atat la recitaluri cu instrumente traditionale ori seri de gastronomie cu specific romanesc, dar si unguresc, sasesc, etc cat si la concerte de (etno)blues si (etno)jazz, precum si la evenimente de arta vizuala, design vestimentar, dans, literatura, etc.

  De altfel, cladirea si curtea Muzeului Etnografic al Transilvaniei au o istorie de mai bine de doua secole in ceea ce priveste cultura gastronomica si petrecerea timpului liber.

  In secolul XVIII, aici se afla Hanul „A feher lo” („Calul alb”, in traducere adaptata „Calul balan”), un loc de intalnire a ofiterilor austrieci care faceau parte din noua elita de dupa integrarea zonei in Imperiul Austro-Ungar.

  Spre jumatatea secolului XX, inainte de mutarea ei pe strada 6 Martie, in curtea Muzeului Etnografic a functionat terasa Boema, un loc cu importanta rezonanta in mediul literar si artistic.

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Rating general:

  O recenzie la „Club Etno a”

  Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.