• 28423585_1709052032494481_9164171783237754923_o

Categorie Loc: RestauranteEtichete Loc: European Restaurant și Modern European Restaurant

Profil
Profil
Fotografii
Locatia pe harta
Pareri si comentarii
Alte locuri interesante
 • Levant. Un restaurant deschis în Galați, un salon de evenimente modern și elegant care vă asigură cadrul ideal pentru petrecerea celor mai importante momente din viața dumneavoastră: nunți, petreceri de logodnă, botezuri, până la seri tematice, evenimente culturale, corporatiste, conferințe, lansări, prezentări de modă, seminarii, aniversări, banchete, majorate etc.

  Restaurant Levant oferă pe lângă locația rafinată și festinul culinar, întregul pachet de servicii de care aveți nevoie pentru a avea un eveniment unic, nunta ta de vis.

  Locația, situată într-o zonă liniștită, ferită de traficul intens al marilor artere, pune la dispoziția clienților două săli de evenimente, facilități de cazare, terasă, spații de recreere, precum și aproximativ 40 locuri de parcare.

  Spațiul, amenajat în stil modern, este prevăzut cu sisteme de ventilație și climatizare performante ce pot asigura maximum de confort pe toată durata anului și este dotat cu bucătărie ce poate satisface și cele mai rafinate gusturi culinare.

  În speranța că veți alege să petreceți alături de noi momentele speciale din viața dumneavoastră, noi vă întâmpinăm cu oferte adecvate fiecărui tip de eveniment, consiliere pe toată durata organizării și desfașurării efective a evenimentului și servicii de cea mai bună calitate, la unul din cele mai moderne restaurante din Galați.


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasa un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Ce rating ai acorda acestui loc per-total?

  Trage poze aici pentru a le adauga pe site


  Trageți și fixați imaginile pentru a rearanja ordinea

  *

  Sunt de acord