• bavaria

Categorie Loc: RestauranteEtichete Loc: Breakfast & Brunch Restaurant, Family Style Restaurant, și Pizza Place

Profil
Profil
Fotografii
Locatia pe harta
Pareri si comentarii
Alte locuri interesante
 • Chiar si pentru cateva ore, o sedere la Restaurantul Bavaria intr-o atmosfera linistita si placuta, in mirosurile imbietoare ale preparatelor facute ca la mama acasa, are darul de a face dintr-un vizitator grabit un om care isi regaseste linistea si placerea de a savura preparate speciale singur sau impreuna cu prietenii sau familia.

  Calitatea si bunul gust al produselor sunt asigurate si garantate de catre bucatarii, pizzerii si ajutorii de bucatar ai restaurantului Bavaria care, impreuna cu barmanii si ospatarii, ofera celor care ne trec pragul o experienta completa.

  Restaurantul este o alegere potrivita pentru organizarea meselor festive cu diferite ocazii: zile de nastere , petreceri de copii, aniversari, evenimente de firma, botezuri, cununii civile, etc.

  Pe langa serviciile oferite in cadrul unitatii, Restaurantul Bavaria organizeaza si activitati de catering si livrari la domiciliu. Puteti comanda orice din meniul nostru sau meniul zilei. Comanda minima este de 45 lei, durata de livrare fiind de minim 45 min.

  Localul deschis in anul 2009, a pornit la drum cu o unitate de restaurant si pizzerie, iar in anul 2011 dupa lucrari ample de modernizare, s-a transformat pe de o parte intr-un restaurant select si pe alta parte in pub si pizzerie, un loc ideal pentru petreceri . In prezent Restaurantul-pizzerie-pub Bavaria asigura oaspetilor sai o ambianta familiala potrivita unei mese in orice moment al zilei.


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasa un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Ce rating ai acorda acestui loc per-total?

  Trage poze aici pentru a le adauga pe site


  Trageți și fixați imaginile pentru a rearanja ordinea

  *

  Sunt de acord