• 11201887_854120197959184_8286125672153806605_n

Categorie Loc: RestauranteEtichete Loc: European Restaurant

Profil
Profil
Fotografii
Locatia pe harta
Pareri si comentarii
Alte locuri interesante
 • Castelul Cavalerul Medieval aduce in actualitate percepte ce au dat nemurire epocii cavaleresti; Demnitate, Onoare, Traditie si eleganta ce te transpune cu ocazia fiecarui eveniment intr-un moment unic.

  Restaurantul Cavalerul Medieval pune la dispozitia oaspetilor sai doua frumoase sali: Sala Tronului si Sala Arthur.

  Sala Tronului, cu o balustrada interioarasi o inaltime de 8 metri, este o sala perfecta pentru organizarea unor evenimente cu o capacitate de 200-300 de persoane. Sala Arthur este o sala perfecta pentru organizarea unor evenimente mai restranse avand o capacitate de aproximativ de 70 persoane cu extindere pana la 120 persoane.

  Doua terase dispune pe inaltimi diferite, iti sunt puse la dispozitie pentru a-ti gasi locul potrivit de unde poti admira pe indelete imprejurimile.

  Aici gasesti servicii de calitate si un ambient unic. Meritul pentru toate acestea ii apartine in totalitate maestrului in arta culinara, Gigi Fedeles, care in cei 23 de ani de experienta si nenumarate calatorii culinare, a adus retete la care nu poti rezista. Discipol in arta culinara, el reuseste sa deschida calea catre o alimentatie sanatoasa, prezentand generatiilor de lucratori secretele artei gatitului. Principiul lui de baza a fost eliminarea retetelor banale din restaurante, aducand un suflu nou prin preparatele internationale educand astfel gustul clientilor la nivel occidental.

  Daca bucataria medievala era caracterizata de o abundenta de condimente si sosuri acide, Gigi Fedeles combina armonios vechiul cu noul, pondereaza concentratiile simplificand astfel retetele traditionale, dandu-le un „touch” personal.

  Facebook


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasa un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Ce rating ai acorda acestui loc per-total?

  Trage poze aici pentru a le adauga pe site


  Trageți și fixați imaginile pentru a rearanja ordinea

  *

  Sunt de acord