• 19488661_768279706677551_798761751961252554_o

Categorie Loc: RestauranteEtichete Loc: restaurant

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
REZERVARE ONLINE
 • ”Pasiune, dorință constantă de a te autodepăși, ambiție și multă muncă.” Acesta ar fi răspunsul la întrebarea ”Cum a apărut conceptul Corrido? ” Într-o seară, la un pahar cu vin, alături de niște prieteni, discuțiile despre fotbal s-au îndreptat ușor, ușor în direcția business.

  Am început cu 4 camere, iar ulterior am reușit să ”modernizăm” și salonul și crama. După câteva săptămâni ne-am gândit să deschidem și o terasă. Zis și făcut. Așadar, pentru că ne pasă, pentru că punem suflet în tot ce facem, pentru că suntem pasionați de tot ce e frumos și elegant, am adus la viață această idee, acest concept, Corrido, un restaurant mediteranean cu influență spaniolă. Am pus în practică toate aceste idei și acum avem o a doua casă, fiecare dintre noi, de la investitori până la doamna simpatică de la bucătărie care mereu ne dă dulciuri pe furiș. Bune sunt zilele când se mai pierde pe drum câte o porție, două de Lava Cake sau Tiramisu… Nu ar fi trebuit să vă spunem asta, dar ne pierdem mințile când e vorba de dulciurile Corrido. Bine, de la dulciuri, și câteodată, după program, de la vin. Însă, dacă nu am degusta și noi puțin câte puțin, cum am putea să vă povestim vouă, oaspeților noștri, despre vinul respectiv? Cred că e trecut și în fișa postului…

  Ahh, dar ne-am luat cu dulciurile și cu vinul ghiurghiuliu și ne-am îndepărtat de ideea principală. Așadar, revenind, mediteranean, da. De ce? Pentru că mereu am fost fascinați de rețetele mediteraneene care sunt considerate a fi printre cele mai sănătoase din lume. Originile le găsim în dieta Parasouda, pe care o tineau persoanele din insula Creta, care au dus o viață foarte lungă și sănătoasă. Astfel, ținând cont de aceste aspecte și de faptul că ne place totuși teribil de mult și paella spaniolă, le-am amestecat, am turnat niște vin peste ele și rezultatul este Corrido.


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

  0/5 (0 Reviews)
 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.

 • Rezervare online
  Cine face comanda / rezervarea ?
  Pentru a solicita mai multe detalii
  ex. 2 adulti si 1 copil
  ex. 20 iunie, ora 18:00