• 29351663_1816895621944831_8735671495910668736_o

Categorie Loc: RestauranteEtichete Loc: copou iasi, gustar copou, restaurant, restaurant in iasi și unde mancam in copou

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
 • Iubim pământul și roadele lui: dulceața merelor rumene și mirosul hotărât al pătrunjelului, gustul usturoiului strivit pe tocător și sucul roșiilor proaspăt culese.

  Iubim să bucătărim cu toate simțurile: să mângâiem legumele înainte de a le așeza pe masă, să le respirăm mirosul de grădină, să sorbim din priviri puiul ce se rumenește în cuptor, să ascultăm bolboroseala apei ce se transformă-n ciorbă, dar mai ales să gustăm. Gustăm mâncarea cu ochii închiși și ne lăsăm purtați de povestea ei, așa cum un copil se lasă purtat de cuvintele mamei.

  Primim cu brațele deschise tot ceea ce natura ne oferă și transformăm în mâncare cu bucurie. Uneori, o să ne auzi cântând atunci când gătim iar dacă ești atent, vei auzi și muzica din mâncarea pe care ți-o așezăm în farfurie.

  Suntem o mână de oameni veseli și buni, cu poftă de viață și de mâncare gustoasă. Bucuria de a găti ne-a adunat în același loc, în jurul celei ce își vede visul cum crește, ca un Făt Frumos. Chef Elena Pădurariu este sufletul acestui loc de pe dealul Copoului, este sarea și piperul din bucătăria noastră și sursă de energie bună. Este îndrăgostită de mâncare și înzestrată cu darul de a transmite dragostea mai departe.

  De la ea am învățat să ne jucăm în bucătărie, să fim creativi, ospitalieri și să primim totul cu zâmbetul pe buze. Căci atunci când te umpli de bucurie, totul este mai ușor iar oamenii mai luminoși.
  Inspirați de optimismul ei, ne asumăm cu drag misiunea: de a aduce bucurie în sufletele oamenilor prin fiecare farfurie pe care o așezăm pe mesele lor.

  Numele ni l-am luat de la gustar, cea mai bogată lună a anului, atunci când pământul rodește cel mai mult iar natura își atinge punctul culminant; căci așa ne simțim noi tot anul: plini de viață și de drag. Te așteptăm pe la noi, să te bucuri de gustul bucatelor făcute cu dragoste!


   
  Gustar Copou
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

  0/5 (0 Reviews)
 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Rating general:

  2 recenzii la „Gustar Copou”

  Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.