Windows XP Professional isi rezerva in mod implicit 20% din lăţimea de bandă a conexiunii (LAN sau Internet) pentru propriile `nevoi` (update sau chestii asemanatoare.).Dacă doriti sa aveti mai multa latime de banda pentru dumneavoastra exista o setare care sa va ajute.Uitati cum:


  1. Verificaţi dacă QoS Packet Scheduler este folosit de conexiunea dumneavoastra.In casuţa Properties a conexiunii folosite, verificaţi dacă opţiunea QoS Packet Scheduler este selectată. Dacă este, atunci este posibil ca sistemul să-şi fi rezervat banda.
  2. Rulaţi gpedit.msc. în Start-Run. În Computer Configuration – Administrative Templates – Network – Qos Packet Scheduler, veţi găsi opţiunea Limit reservable bandwith.Implicit, această opţiune se află în starea Not Configured (în realitate e configurată la 20%).
  3. Pentru a o reconfigura după cum doriţi, faceţi click dreapta pe Limit reservable bandwith şi alegeţi Enable. Pune-ţi procentajul care va avantajează ! În mod normal, 5% ar trebui să fie mai mult decat suficient, dar puteţi încerca şi cu 0%.

Creşterea de performanţă este perceptibilă în cazul conexiunilor LAN.
Mult noroc !

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont