Nostradamus - Apocalipsa in 2016

Apocalipsa in Europa – arcul satanic!

Nostradamus a prezis, se pare, ca in Europa va aparea un „arc satanic al furiei” care va avea consecinte infricosatoare asupra intregii lumi. Acest „arc satanic” ar putea fi Marele Accelerator de Particule de la Geneva sau rachetele balistice.

Marele Accelerator de Particule de la Geneva (Large Hadron Collider – LHC) ar putea fi ceea ce a prezis Nostradamus ca va aduce sfarsitul omenirii. Inca nu este clar daca profetia lui se refera la LHC, conform unui articol scris de Irina Shlionskaya si Anton Evseev, publicat in Pravda.

Masina timpului si Nostradamus

Michel Nostradamus, care a trait in secolul al XVI-lea, nu a fost doar fizician si astrolog, ci si o persoana cu vaste cunostinte stiintifice. Ramane un mister sursa informatiilor sale despre viitor. Se spunea chiar ca el a construit o masinarie „oglinda” in care vedea ce urma sa se intample in viitor.

Aceasta ar fi fost o masina medievala a timpului. Conform unor interpretari recente ale profetiilor sale, acest „arc satanic” ar provoca un „parjol teribil” peste jumatate din glob. Ca rezultat, in 2011 vor avea loc precipitatii cu efecte devastatoare.

Pana in 2016, omenirea se va sfarsi, conform predictiilor sale. Pana de curand s-a crezut ca el se refera la traiectoriaa unor rechete balistice („arcul furiei”), ceea ce ar produce si precipitatii radioactive.

Apoclipsa in 2016 vine de la CERN?

La CERN, Geneva, in 4 si 7 noiembrie au avut loc experimente foarte importante prin care s-a dorit obtinerea unei plasme din cuarci si gluoni. Exista zvonuri conform carora aceste experimente ar putea da nastere unei bombe gigant a carei explozie ar zgudui intreg sistemul solar.

Daca profetiile lui se vor implini, atunci jumatate din glob ar putea fi afectata. Aceasta ar fi versiunea mai blanda a profetiei sale. Unii cercetatori afirma ca fenomene naturale extreme ar putea fi cauzate de seria de experimente desfasurate la CERN, Geneva. Cei mai multi, insa, spun ca asa ceva nu este posibil si resping categoric o asemenea ipoteza apocaliptica.

Pana acum, inca de la mijlocul secolului al XX-lea au mai fost testate si alte acceleratoare de particule si nu s-a intamplat nimic grav. Chiar centralele nucleare explodeaza mai des decat apar evenimente neplacute cauzate de asemenea experimente. Marele Accelerator de Particule de la CERN, Geneva, ar putea afecta cel mult clima locala a Elvetiei, in cazul unor accidente nedorite.

Pana la Apocalipsa, profetiile lui Nostradamus nu trebuie luate prea in serios deoarece ele sunt datate conform unui vechi calendar ebraic care, la randul lui, dateaza de la inceputul lumii. Nostradamus ar fi impins totul cu 1.000 de ani in urma, din nu se stie ce motiv. Astfel, datarea evenimentelor prezise de el este foarte greu de realizat. Voi ce spuneti?

Tags:
1 Comentariu
  1. ALIN 13 ani în urmă

    eu spun ca daca nostradamus calatorea in timp ar trebui sa apara intr-o zi el pe la vre-un eveniment prezis de el si sa spuna cu tupeu ce e de facut pentru urmatorul. sau eu unul cred ca oricine dintre noi poate fi numit nostradamus si va face masina timpului care va calatori in timp in ani astia care ia prezis si tot odata so fi stricat masina in sec XVI si so apucat de scris omu. pana si prostiile astea sunt credibile asa ca …io zic ca , ceea ce ne depaseste ne poate face rau….ca asa e omu curios..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont