Numerologia iubirii: Compatibilitatea in cuplu in functie de Numarul Destinului

Numarul Revelator al Compatibilitatii iti dezvaluie care este gradul de compatibilitate cu partenerul de viata, ce puncte forte si puncte slabe are relatia voastra, care sunt prioritatile si principiile de functionare ale cuplului, care sunt acele aspecte ale relatiei voastre in care ar trebui sa investiti mai mult pentru a avea o relatie fericita si implinita.
Ce fel de relatie ai cu partenerul? Satisfacatoare, minunata, indecisa, turbulenta, pe punctul de a intra in criza? Si cat de compatibila esti cu partenerul tau? Mult, putin, aproape deloc? Compatibilitatea este cea care sudeaza cuplurile si face ca doi oameni diferiti sau asemanatori ca structura a personalitatii sa se bucure de o relatie armonioasa si implinita.
Compatibilitatea este ingredientul secret care face ca o iubire mare sa nu se stinga nici dupa trei ani de zile, nici dupa 10, nici dupa 20… Compatibilitatea face ca doua persoane sa isi tolereze si sa isi accepte defectele si calitatile, iubindu-se, respectandu-se si admirandu-se asa cum sunt. Numerele iti pot dezvalui o parte din secretele compatibilitatii. Numerologia iti poate fi de folos daca doresti sa afli gradul de compatibilitate cu partenerul de viata. Trebuie doar sa faci un mic calcul si sa afli care este Numarul Personal al Destinului, numarul Destinului pentru partenerul tau. Scazand cele doua cifre, vei obtine Numarul Revelator al Compatibilitatii voastre.

Cum se calculeaza insa Numarul Destinului?

Se aduna toate cifrele prezente in data completa de nastere – luna, an, zi de nastere pana cand se obtine o singura cifra. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 3.02.1970, calculul Cifrei Destinului se realizeaza astfel: se insumeaza cifra zilei de nastere cu cifra/ cifrele lunii si cu cifrele prezente in anul nasterii: 3 (ziua de nastere)+ 0+2 (luna nasterii)+ 1+9+7+0 (anul nasterii). Rezultatul este 22, numar format din doua cifre. Acestea se aduna intre ele pana cand se obtine o singura cifra: 22= 2+2 →4. prin urmare, Numarul Destinului pentru persoana nascuta in ziua de 3 februarie 1970 va fi 4. Procedeul de calculare a cifrei Destinului pentru partener este identic. Se insumeaza cifrele prezente in data sa de nastere pana cand se obtine o singura cifra, cifra finala.
Acum ca ai calculat care este Cifra Destinului atat pentru tine, cat si pentru partener, mai ai un singur pas de efectuat. Sa le scazi una din cealalta. In mod normal se va scadea numarul mic din numarul mare. O persoana cu numarul Destinului 4, avand un partener cu un numar al Destinului 7 va scadea din numarul mare numarul mic, adica 4 din 7. In acest caz, 7-4 →3.
Numarul Revelator al Compatibilitatii in acest cuplu va fi 3. Numarul Revelator al Compatibilitatii iti dezvaluie care este gradul de compatibilitate cu partenerul de viata, ce puncte forte si puncte slabe are relatia voastra, care sunt prioritatile si principiile de functionare ale cuplului, care sunt acele aspecte ale relatiei voastre in care ar trebui sa investiti mai mult pentru a avea o relatie fericita si implinita. Mai jos, aveti interpretarile si semnificatiile numerologice ale Cifrelor de Compatibilitate:

Compatibilitatea Numarului 0 in iubire – Relatia Totul sau Nimic
Aceasta relatie de iubire are loc intre doua persoane ale caror destin in viata urmeaza de multe ori trasee comune. Spre deosebire de alte calcule numerologice in care 0 este ignorat sau trecut cu vederea, in compatibilitatea numerologica, 0 reprezinta un numar important, care nu poate fi trecut cu vederea. Este nul intr-adevar, insa beneficiaza de posibilitatea de a se transforma intr-unul energic, plin de potential. 0 este un numar contrastant pentru ca aduce totul sau nimic. Aceasta relatie poate starni invidii sau poate atrage oprobiul.
Acest cuplu poate avea totul sau nimic. Poate avea o pasiune extrema sau nu o poate avea deloc. Poate beneficia de o comunicare excelenta sau de una deficitara. Poate exista o intelegere deplina intre parteneri sau din contra, partenerii nu se vor intelege sub nicio forma. Daca nu simtiti din prima efectele magice ale acestui tip de compatibilitate, nu va incapatanati sa ramaneti in aceasta relatie. Aceasta relatie poate fi o revelatie, dar poate fi si o relatie devastatoare, consumatoare de energie pozitiva.

Compatibilitatea Numarului 1 in iubire – Relatia bazata pe Libertatea partenerilor
Individualitatea, libertatea si independenta sunt notiuni extrem de importante in cadrul Cuplului cu o cifra a compatibilitatii 1.
Este foarte posibil ca partenerii acestui cuplu sa cunoasca fericirea. Cu o singura conditie insa: fiecare sa respecte partenerului nevoia de independenta fara a sufoca, fara a impune limitari, fara a controla sau a domina, fara a incerca sa-si impuna propriul punct de vedere asupra celuilalt, fara a proteja in exces. Increderea in celalalt este importanta. Acesti parteneri au o personalitate la fel de puternica. Trebuie sa invete sa inteleaga insa si nevoile si necesitatile partenerului, mai ales ca de multe ori acestea sunt identice cu cele proprii.

Compatibilitatea Numarului 2 in iubire – Relatia care are nevoie de Echilibru
2 ca cifra revelatoare a compatibilitatii aduce un magnetism puternic si o atractie fizica intensa, iar sexualitatea va fi punctul comun care sudeaza acest cuplu. Comunicarea sexuala va fi de multe ori excelenta, insa nu putem spune acelasi lucru si despre comunicarea emotionala. Echilibrul in acest cuplu solicita un accent mai mare pus pe latura emotionala. De multe ori, izbucnesc conflicte pentru ca partenerii acestui cuplu au senzatia ca nu se afla pe aceeasi lungime de unda, si ca nu pot vibra simultan sub impulsul aceluiasi sentiment. In timp, aceste conflicte pot cauza destramarea cuplului. In cadrul acestui cuplu, exista fie tendinta de dominare a partenerului, fie tendinta de a se lasa dominat.

Compatibilitatea Numarului 3 in iubire – Relatia in care ar trebui sa primeze Comunicarea
Compatibilitatea 3 a cuplului indica o relatie frumoasa per ansamblu, o relatie cu mult potential, capabila sa evolueze si sa se transforme intr-o relatie minunata. Partenerii acestui cuplu sunt uniti de sentimente reale, pasiuni si activitati comune, aceeasi atractie spre frumos si spre calatorii. Spre perioada de maturizare a acestui cuplu exista insa tendinta spre distantare si de spre nesiguranta. Pericolul real in cadrul acestui cuplu va fi reprezentat de lipsa de comunicare. Cu timpul, partenerii au tendinta de-a se retrage fiecare in lumea lui, infranand celuilalt din nevoia de a se exprima in cuplu. In interiorul fiecaruia, exista o oarecare retinere in a-si face auzite dorintele. Individual, partenerii se tem de dezaprobare si de critica.

Compatibilitatea Numarului 4 in iubire – Relatia in care se Investeste continuu
Relatia cuplului care are ca cifra revelatoare a compatibilitatii cifra 4 este o relatie inedita, turbulenta, intensa, incarcata de dramatism si conflicte. Din cauza micilor scandaluri care o zguduie ocazional, este o relatie careia multi nu i-ar da prea multe sanse de izbanda la prima vedere . Partenerii au o structura diferita de personalitate, iar diferentele dintre ei, acceptate firesc la inceput, odata cu trecerea timpului, au tendinta de a deveni suparatoare si exagerate in ochii partenerului . Nu-i putem insa imputa acestei relatii sansa de a se transforma intr-o relatie reusita. Cheia succesului tine mult de autoeducare. Partenerii trebuie sa invete sa se accepte asa cum sunt, sa renunte la orgoliul propriu si sa tina cont si de punctul de vedere al partenerului.

Compatibilitatea Numarului 5 in iubire – Relatia care trebuie sa treaca proba Schimbarii
Cuplul care are ca cifra revelatoare a compatibilitatii cifra 5 este un cuplu care pentru a functiona la nivel optim trebuie sa treaca proba definitorie a schimbarii, a renuntarii si a sacrificiului. Acest cuplu, in ciuda unei compatibilitati excelente si a unei comunicari eficiente, poate fi despartit de circumstante nefavorabile din partea destinului. Acest cuplu va trebui sa ia decizii importante legate de mutarea domiciliului, emigrarea in alta tara, decizii care tin de posibilitatea/imposibilatea de a fi alaturi de partener. Deciziile trebuie gandite bine in doi, intoarse pe toate partile, facute nu doar de dragul celuilalt, ci pentru ca asa ai gandit ca este cel mai bine pentru tine. Exista riscul ca mai tarziu aceste decizii sa fie regretate, considerate drept sacrificii sau reprosate partenerului. O buna cupluri cu aceasta cifra desfasoara o relatie la distanta.

Compatibilitatea Numarului 6 in iubire – Relatia Frateasca

Cuplul a carui cifra revelatoare de compatibilitate este cifra 6 se bucura de o relatie linistita, in care domnesc intelegerea si empatia. Fiecare partener este preocupat in mod real de binele celuilalt si este dispus sa renunte la propriile necesitati pentru indeplinirea necesitatilor celuilalt.
Conflictele sunt rare, discutiile in contradictoriu aproape inexistente, fiecare se poarta cu manusi cu celalalt, incercand sa evite pe cat posibil neintelegerile. Ce ii lipseste insa acestui cuplu pentru a se putea numi cu adevarat implinit? Scanteia am putea spune, pasiunea, nebunia pe care le presupune iubirea… Cei doi parteneri stiu sa fie cei mai buni prieteni, insa nu si amanti. Pentru ca pasiunea tinde sa fie consumata la inceputul relatiei, acest tip de relatie risca sa fie acaparata de monotonie si rutina. Cheia succesului acestei relatii este manifestarea afectiunii si redescoperirea laturii senzuale a iubirii.
Compatibilitatea Numarului 7 in iubire – Relatia de natura Spirituala

In relatia care are ca numar revelator al compatibilitatii numarul 7, ambii partenerii (unul mai mult decat celalalt) pun un accent deosebit asupra laturii spirituale si evolutiei personale interioare. De multe ori, partenerii vor trai acut nevoia intimitatii si vor avea momente de singuratate extrema, simtind nevoia de a se izola de partener. Fiecare partener are asteptari inalte de la celalalt. Ambii parteneri par a fi desprinsi de multe ori de simtul realitatii, iar relatia care ii leaga pe cei doi este una de natura idealista. Acest cuplu intampina dificultati din cauza lipsei de pragmatism si organizare. Aspectele practice ale relatiei sunt deseori neglijate sau trecute cu vederea. Acest lucru se traduce printr-un ritm de viata haotic si dezorganizat care o sa duca la epuizare in final…
Compatibilitatea Numarului 8 in iubire – Relatia in care Raportul puterii trebuie echilibrat
Cuplul care are ca cifra revelatoare a compatibilitatii cifra 8 este alcatuit din parteneri cu o personalitate diferita, insa la fel de puternica. Exista un joc al puterii in acest cuplu care are tendinta de a deveni suparator cu timpul. Fiecare partener va incerca sa il domine pe celalalt. Conflictele care vor rezulta in acest cuplu vor fi rezultatul incercarilor de a-si impune vointa asupra partenerului si de-a conduce situatiile catre finalitatea dorita. Atractia si scanteile exista din belsug in acest cuplu, insa mai putin si toleranta. Acesti parteneri nu stiu sa faca concesii si se vor afla adesea in confruntari directe si in conflicte de opinii. Pentru ca realizarile lor sa fie constructive trebuie sa invete sa fuzioneze armonios, sa invete sa renunte uneori si sa accepte si alte puncte de vedere. Odata ce se afla pe o pozitie egala de putere, acest cuplu poate avea o relatie frumoasa si reusita.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont