Se stie ca delfinii sunt neobisnuit de prietenosi cu oamenii si sunt interesati de actiunile pe care acestia le fac. Oamneii de stiinta considera ca legatura dintre om si delfin poate creea o punte de comunicare intre noi si lumea de sub ape.

Delfinii au protejat 4 persoane de atacul uni rechin .

Oameni salvati de delfini Patru salvamari se antrenau la 100 de metri distanţă de plajă, în Ocean Beach, lângă Whangarei, când au apărut delfinii şi i-au înconjurat.

„Ne-au înconjurat şi au început să ne împingă”

a povestit Howes. Când bărbatul a încercat să plece de lângă grup, delfinii l-au împins înapoi.

Apoi a văzut de ce. Un rechin mare alb, de 3 metri lungime, venea spre ei, pe sub apă.

Salvamarii au stat înconjuraţi de delfini timp de 40 de minute, până au ajuns la mal.

Alt salvamar, Matt Fleet, patrula într-o barcă în apropiere, când a văzut comportamenul delfinilor. A sărit în apă să vadă ce se întâmplă şi atunci a observat şi el rechinul, însă nu s-a panicat.

Expertul în delfini, dr. Rochelle constantine, de la Universitatea Auckland, a spus că delfinii sunt, în mod normal, foarte atenţi în prezenţa rechinilor, iar comportamentul lor altruit este normal.

„Le place să îi ajute pe cei neajutoraţi”

a spus cercetătorul.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont