Nemtii, italienii si romanii se iau la intrecere care construieste cea mai tare masina. Vin nemtii cu un super prototip, viteza, eleganta, stil. Juriul ii intreaba: “Dar testul cu pisica l-ati facut?”. “Ce test cu pisica?””, intreaba nemtii.

“Pai luati o pisica, o bagati in masina, si daca totul e etans, pisica se sufoca si moare”. Baga nemtii pisica in masina, a doua zi pisica moarta. “Bravo, ati trecut testul!”

Vin si italienii cu o masina foarte misto. “Dar testul cu pisica l-ati facut?”…nu. Baga si italienii o pisica in masina, a doua zi gasesc pisica asfixiata. “Bravo, ati trecut testul!”

Vin si romanii cu o masina. “Testul cu pisica l-ati facut?”. “Evident”, raspund romanii. “Pai si cum l-ati facut?”, intreaba mirat juriul. “Pai, am luat o pisica, am bagat-o in masina, si pe unde scotea capul, chituiam!”

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont