Program Cityplex Constanta 22 – 18 aprilie

SALA 1 Red Riding Hood (Scufita Rosie) –(N- 15)

Regia: Catherine Hardwicke

In rolurile principale: Amanda Seyfried, Billy Burke, Gary Oldman

Gen: Dramă, Thriller

Durata: 100 minute

Ora : S: 12:15, 16:45, 21:00

D: 16:00, 20:30

V, L – J: 14:15, 18:30, 22:30

Valerie (Amanda Seyfried) este o tânără frumoasă, îndrăgostită de un proscris, Peter (Shiloh Fernandez), dar căreia părinţii i-au aranjat mariajul cu bogatul Henry (Max Irons). Dispuşi să sacrifice totul pentru iubirea lor, Valerie şi Peter plănuiesc să fugă împreună, dar evadarea le este dată peste cap de o tragedie. Sora fetei este ucisă cu bestialitate de un vârcolac, o creatură care sălăsluieşte în pădurile din jurul satului lor şi cu care de mulţi ani sătenii au păstrat un pact fragil, sacrificându-i în fiecare lună un animal. Dar într-o noapte cu lună însângerată, vârcolacul rupe armistiţiul şi se încumetă să ia o viaţă umană.

 

SALA 1 The Mechanic (Mecanicul) – (N – 15)

Regia: Simon West

In rolurile principale: Jason Statham, Ben Foster

Gen: Acţiune, Dramă, Thriller

Durata: 93 minute

Ora : S: 14:30, 18:45

D: 18:15, 22:30

V, L – J: 16:15, 20:45

Arthur Bishop (Jason Statham) este un „mecanic”, un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun din breaslă. Dar când mentorul şi prietenul său apropiat, Harry (Donald Sutherland), este ucis, Bishop îşi pierde orice urmă de detaşare. Următoarea lui misiune e una autoimpusă: vrea să-i vadă morţi pe cei responsabili de crimă.
Misiunea lui devine şi mai complicată când fiul lui Harry, Steve (Ben Foster), îl abordează având în minte aceeaşi idee şi fiind ferm decis să înveţe meserie de la Bishop. Bishop a acţionat întotdeauna singur, dar nu-l poate refuza pe fiul lui Harry. Un asasin profesionist foarte metodic îşi ia un ucenic impulsiv, aruncând-ul în universul său mortal. Dar în timp ce-i urmăresc pe vinovaţi, înşelăciunile ies la iveală, iar cei angajaţi să rezolve probleme devin ei înşişi o problemă.

SALA 2 The King Speech (Discursul Regelui) – (AP-12)

Regia: Tom Hooper

In rolurile principale: Colin Firth, Helena Bonham Carter, Geoffrey Rush

Gen: Dramă, Istoric

Durata: 118 minute

Ora : S: 12:00, 17:00

D: 16:15

V, L – J: 14:45

Bazat pe o poveste adevărată, filmul descrie relaţia de prietenie care se leagă între cel care avea să devină regele George al VI-lea şi Lionel Longue, un logoped mai puţin obişnuit. Chinuit de dificultatea de a articula cuvintele, şi, prin urmare, şi de teama de a apărea în public, George (Colin Firth) se vede nevoit să facă faţă îndatoririlor regale după ce fratele său abdică în urma unui mariaj nedorit de casa regală. Cel care îl va ajuta să-şi articuleze gândurile în faţa naţiunii şi să conducă ţara prin cel de-al doilea Război Mondial este excentricul Lionel (Geoffrey Rush), un logoped care face apel la metode bizare, dar cu rezultate miraculoase. Poveste a unei prietenii extraordinare, „Discursul regelui” reuneşte o distribuţie de prima mână, şi a primit 7 nominalizări la Globurile de Aur din 2011, Colin Firth cîştigînd un Glob de Aur la categoria „Cel mai bun actor”, 14 nominalizări la premiile BAFTA şi 12 nominalizări la Oscar 2011, la categoriile”Cel mai bun film”, „Cel mai bun regizor”, „Cel mai bun scenariu original”, „Cea mai bună actriţă în rol secundar” (Helena Bonham Carter), „Cel mai bun actor în rol secundar” (Geoffrey Rush), „Cel mai bun actor în rol principal” (Colin Firth), „Cea mai bună scenografie”, „Cea mai bună imagine”, „Cele mai bune costume”, „Cea mai bună muzică”, „Cel mai bun montaj”, „Cel mai bun mixaj de sunet”.

SALA 2 Scream 4 (Scream 4: Cosmarul continua) –(N – 15)

Regia: Wes Craven

In rolurile principale: Emma Roberts, Hayden Panettiere, David Arquette, Courteney Cox

Gen: Horror, Mister, Thriller

Durata: 103 minute

Ora : S: 14:30, 19:30

D: 18:45, 21:00, 23:00

V, L – J: 17:15, 19:45, 22:15
La cincisprezece ani după oribilele crime ale celui numit Ghostface, Sidney Prescott (Neve Campbell), acum scriitoare de succes a unui roman motivaţional, se întoarce în orăşelul său natal, Woodsboro, care este ultima oprire în turneul de promovare a cărţii sale. Din nefericire, odată cu întoarcerea ei, reapare şi Ghostface, care îi pune în pericol pe toţi cei dragi lui Sidney, şeriful Dewey (David Arquette) şi Gale Weathers (Courteney Cox), care acum sînt căsătoriţi, ca şi pe verişoara ei Jill (Emma Roberts) şi pe mătuşa sa Kate (Mary McDonnell). Însă aceştia nu sînt singurii care se află în pericol, căci o nouă generaţie are acum de înfruntat o teroare nouă.

 

SALA 3 Rio 3D (Rio) – (AG)

Regia: Carlos Saldanha
In rolurile principale: Jesse Eisenberg, Anne Hathaway

Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Durata: 96 minute

Ora : S:11:30 (dub), 17:45 (subtit)

D: 16:30 (dub), 18:30 (subtit)

V, L – J: 16:00 (dub), 18:00 (subtit)

De la creatorii filmului de succes EPOCA DE GHEAŢĂ vine RIO, o comedie 3D despre o aventură în sălbăticie. Blu este un papagal ara care nu a învăţat niciodată să zboare, şi se bucură de o viaţă confortabilă împreună cu proprietara sa şi cea mai bună prietenă a lui, Linda, în orăşelul Moose Lake din Minnesota. Blu şi Linda cred că el este ultimul din specia sa, dar când află de existenţa unui alt ara care locuieşte în Rio de Janeiro, pornesc spre tărâmul îndepărtat şi exotic pentru a o găsi pe Jewel, jumătatea de sex opus a lui Blu. Nu după mult timp de la sosire, Blu şi Jewel sunt răpiţi de un grup de traficanţi de animale. Blu scapă, ajutat de versata Jewel şi un grup de păsări orăşene miştocare şi cu vorbă dulce. Acum, cu noii prieteni de partea lui, Blu va trebui să găsească curajul de a învăţa să zboare, de a scăpa de răpitorii care le sunt pe urme, pentru a se întoarce la Linda, cea mai bună prietenă pe care a avut-o o pasăre vreodată.

SALA 3 Source Code (Transfer de identitate)- AP-12

Regia: Duncan Jones

In rolurile principale: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga

Gen: Acţiune, SF, Thriller

Durata: 93 minute

Ora : S: 13:30, 15:30

D: 20:30

V, L – J: 20:00

Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeşte în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a şti cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobişnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieţii acestuia.

 

SALA 3 Hall Pass (Concediu de la căsnicie)– PREMIERA

Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

In rolurile principale: Jason Sudeikis, Owen Wilson, Jenna Fischer

Gen: Comedie

Durata: 105 minute

Ora : S: 20:00

D: 22:30

V, L – J: 22:00

Cine nu şi-a dorit niciodată un Concediu de la căsnicie? Rick (Owen Wilson) şi Fred (Jason Sudeikis), doi prieteni foarte buni căsătoriţi de mulţi ani, sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o săptămână de libertate absolută. Încercând să readucă pasiunea în căsniciile lor, consoartele celor doi (Jenna Fischer, Christina Applegate) le oferă soţilor o săptămână în care sunt liberi să facă orice îşi doresc, fără întrebări şi mai ales, fără consecinţe. Pare într-adevar un vis devenit realitate pentru Rick şi Fred, însă comicul situaţiei nu întârzie să apară. Proaspeţii crai realizează repede că libertatea câştigată peste noapte nu îi ajută absolut deloc şi că după atâţia ani de trai liniştit, sunt complet depăşiţi de provocările burlăciei.

SALA 3 Animals United (Animals United: Echipa trăsniţilor) 3D – AG

Regia: Holger Tappe, Reinhard Klooss

In rolurile principale: Thomas Fritsch, Ralf Schmitz, Christoph Maria Herbst

Gen: Animaţie, Familie

Durata: 93 minute

Ora : V, L – J: 14:00

Banchizele se topesc, pădurile dispar… Peste tot în lume, omul distruge natura.În Africa, în delta râului Okavango, se află ultimul paradis terestru unde animalele pot să se joace în deplină libertate. Aici, mangusta Billy şi Socrate, cel mai bun prieten al său, un leu vegetarian, aşteaptă evenimentul anului: revărsarea râului, care va inunda delta şi va asigura astfel, supravieţuirea tuturor. Dar de data aceasta apa nu mai vine…Billy împreună cu Socrate vor porni să caute apa. Şi aceasta mai ales ca să-i dovedească fiului său că e un tip de ispravă. În decursul periplului lor vor întâlni animale care de care mai neobişnuite, venite să se refugieze aici, după ce oamenii le distruseseră locurile de baştină. Billy va descoperi că apa nu mai ajunge în deltă pentru că a fost construit un baraj, unde se va produce energia unui complex hotelier de lux.

SALA 4 L’enfance d’Icare (Copilaria lui Icar) – N 15

Regia: Alex Iordăchescu

In rolurile principale: Guillaume Depardieu, Alysson Paradis

Gen: Dramă

Durata: 100 minute

Ora : S: 16:30

D: 15:45

V, L – J: 13:30

Jonathan Vogel, protagonistul filmului, jucat de Guillaume Depardieu (fiul lui Gerard Depardieu) suferă un accident grav şi se duce în clinica profesorului Stivlas Karr (jucat de Carlo Brandt) pentru un tratament de regenerare a piciorului, pe care l-a pierdut; la aceasta clinică, în termeni experimentali, s-au reuşit foarte multe pe latura refacerii celulare.
Ce e mai interesant la această situaţie de viaţă, care aduce consecinţe tragice, e că fiecare lucru exterior este legat de ceva sufletesc; şi vrând să rezolvăm ceva exterior, material, fizic – fără să ţinem cont de cauzele interne – rezultatul nu e cel aşteptat. Jonathan Vogel are de „reparat” ceva din trecutul său şi de aceea ar vrea să se întoarcă în timp. Personajul fostei lui neveste este foarte important în economia filmului, Vogel fiind extrem de afectat de divorţ.

SALA 4 Water for Elephants (Apă pentru elefanţi)– PREMIERA – AP-12

Regia: Francis Lawrence
In rolurile principale: Christoph Waltz, Reese Witherspoon, Robert Pattinson

Gen: Drama, Istoric, Dragoste

Durata: 121 minute

Ora : S: 11:45, 18:30, 20:45

D: 20:00, 22:45

V, L – J: 17:45, 20:15, 22:45

Tânărului Jakob Jankovski îi mor ambii părinţi într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Pe când încearcă să fugă de noua sa condiţie, el se aruncă din întâmplare într-un tren aparţinând unui circ care dădea reprezentaţii prin America. Este perioada Marii crize economice din anii ’30, iar locurile de muncă sunt extrem de greu de găsit.

SALA 4 Des hommes et des dieux (Oameni şi Zei) – N-15

Regia: Xavier Beauvois

In rolurile principale: Philippe Laudenbach, Lambert Wilson, Michael Lonsdale, Olivier Rabourdin

Gen: Dramă

Durata: 120 minute

Ora : S: 14:00

D: 17:45

V, L – J: 15:30

„Des Hommes et des Dieux” se inspiră din viaţa celor opt călugări cistercieni ai mănăstirii de la Tibihirine, Algeria, răpiţi şi ucişi în 1996, de un grup de islamişti extremişti. Filmul se concentrează pe viaţa cotidiană monahală, pe convieţuirea călugărilor cu musulmanii şi pe decizia dificilă pe care aceştia sunt forţaţi să o ia în momentul în care viaţa le este ameninţată. Deşi oficialităţile franceze din Algeria le cer să părăsească ţara, cei opt monahi hotărăsc cel puţin să amâne momentul. Cei vinovaţi pentru moartea lor nu au fost încă găsiţi şi pedepsiţi.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont