Proiectul IPRforSee face parte dintr-un un val de proiecte componente ale Programului Operational de Cooperare Transnationala Sud-Estul Europei 2007-2013. Ca obiectiv global programele de cooperare vor dezvolta parteneriate transnationale pe domenii de importanta strategica pentru a imbunatati procesul de integrare teritoriala, sociala si economica si pentru a contribui la coeziune, stabilitate si competitivitate.

Programul Operational de Cooperare Transnationala Sud-Estul Europei 2007-2013 sprijina proiecte grupate pe diverse axe de prioritate. Proiectul IPRforSEE este plasat pe axa de prioritate 1: Facilitarea Inovarii si Antreprenoriatului, iar aria de interventie este Aol 1.2: Dezvoltarea unui mediu viabil pentru un antreprenoriat inovativ.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont