La un restaurant cineva comanda pui de Focsani la ceaun. Se duce ospatarul si transmite comanda. La bucatarie i se face un pui luat la intimplare.
Cind este servit, clientul ia puiul, ii baga un deget in fund dupa care cheama ospatarul. – Dom’le asta e pui de la Braila , nu de la Focsani .
Ospatarul ia puiul si-l duce inapoi. La bucatarie se prepara un alt pui la ceaun. I se serveste clientului, clientul il ia, ii baga un deget in fund.
– Dom’le asta-i din Vaslui. Etc, etc. Un betiv care a vazut toata faza se duce la respectivul client, si-i zice. – Dom’le sunt atit de beat incit am uitat unde stau. Nu vrei sa ma ajuti ?

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont