Reduceri pentru studenti in cinematografe: Orange Film si Cinema Student

Reduceri pentru studentii prin Orange Film
http://www.orange.ro/film/index.html – dacă sunteţi clienţi ai companiei Orange puteţi beneficia de oferta Orange film miercuri prin intermediul căreia puteţi primi 2 bilete la film la preţ de unul singur. Pentru detalii vizitaţi site-ul.

Descopera lumea filmului cu cardul tau! Ai card? Ai filme la preturi studentesti chiar daca nu mai esti student.

Cinema Student este programul national de film dezvoltat de ISIC Romania, prin care orice posesor de card ISIC, ITIC sau IYTC poate beneficia de reduceri cu tarife preferentiale la film la cinematografele din toata tara!

Majoritatea cinematografelor oferă preţuri reduse pentru studenţi şi au propriie lor oferte. Pentru detalii verificaţi site-urile fiecărui cinematograf.
Pentru a afla preţurile biletelor, programul, dar şi adresele cinematografelor, pentru noutăţi legate de festivaluri de film, cronici şi ştiri din lumea filmului şi nu numai încercaţi www.cinemagia.ro.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont