Postul: Reprezentant tehnic de vanzari pentru zona CONSTANTA
Descrierea postului: Despre clientul nostru: Clientul nostru este o companie multinationala activa pe piata mondiala din 1930, oferind echipamente si solutii pentru tehnica fluidelor. Activitatea clientului nostru include industrii si domenii diverse. Despre noi: Suntem o companie de recrutare, activa pe piata din decembrie 2007 si facem posibila intalnirea dintre oamenii meniti sa lucreze impreuna. Fiecare proiect de recrutare este tratat cu deschidere, seriozitate si operativitate de catre consultantii echipei noastre. Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare. Responsabilitati: -mentine relatia cu clientii deja existenti si este responsabil de aducerea altora noi; -acorda o atentie sporita fazei after sales; -identifica noi canale de promovare si vanzare a prodeselor si serviciilor; -propune modalitati de crestere a eficientei activitatii in zona alocata: Constanta, Tulcea, Braila, Calarasi -intocmeste raportarile periodice solicitate de echipa de conducere; -participa la dezvoltarea strategiei de ansamblu a firmei si la ajustarea acesteia; -urmareste si evalueaza evolutia pietei si a concurentei; -analizeaza si urmareste planul de vanzari; -participa la intocmirea ofertelor speciale si le aproba conform competentelor atribuite Cerinte: -experienta in vanzarea de echipamente industriale de 5 ani; -experienta pe un post similar sau companie similara de 3 ani (constituie avantaj); -studii superioare obligatorii: inginer mecanic/automatist/petrol si gaze; -limba engleza la un nivel avansat (cerinta obligatorie); -cunostinte avansate de operare PC; -buna cunoastere a pietei locale si a mediului de afaceri romanesc; -cunoasterea tehnicilor de comunicare si negociere, rezistenta la stres; -orientare spre atingerea obiectivelor; -capacitate decizionala si de analiza; -carnet de conducere categoria B (cerinta obligatorie); -domiciliat in Constanta (constituie un foarte mare avantaj)
Bonusuri: Ofertă: -pachet salarial atractiv; -training despre companie; -training on the job; -comision din vanzari; -masina de serviciu; -telefon; -laptop.
Firma: Job Connect
Telefon: 0753034454
Email: [office@jobconnect.ro]

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont