5 g propolis, bine maruntit, se pune într-o sticluta, iar peste ele se toarna 50 ml alcool de 98 grade. Se închide ermetic. Se lasa la macerat 10 zile, agitîndu-se zilnic de 3-4 ori. Se filtreaza. Peste propolisul ramas (5 grame) se toarna din nou alcool de 98 grade (50 ml) si se procedeaza la fel.

Aceasta tinctura se poate folosi ca medicament, dar si ca aliment, dînd gust deosebit de placut în numeroase preparate culinare obtinute la rece.


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont