Reteta de Pasti - Drob de miel

Ingrediente pentru drobul de miel:

– 500 gr maruntaie de miel ( rinichi , ficat)
– 150 gr carne de porc
– 10 cepe verzi
– marar proaspat
– 4 oua
– sare si condimente .

Cum se prepara drobul de miel:

Maruntaiele se fierb dupa care se dau prin masina de tocat si se amesteca apoi cu cele 4 oua, cu condimentele, ceapa taiata marunt si cu mararul.

Se unge o tava cu putin ulei, se toarna compozitia in aceasta si se tine la cuptor aprioximativ 30 de minute.

Drobul se mananca dupa ce s-a racit.

Pofta buna!!!

 


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont