Training de management cultural si artistic in artele vizuale contemporane,pentru studenti si masteranzi la facultatile de Arta / Istoria Artei din Bucuresti

Vrei să afli și să aplici cele mai importante informații despre instrumentele și modalitățile de a lucra pe piața de artă vizuală din România?

Vrei să știi ce meserie ți se potrivește: artist, curator / comisar de expoziție, dealer de artă, galerist, manager / operator cultural?

Aplică până pe 20 aprilie 2012 cu biografie artistică și scrisoare de intenție la maia(@)asociatia-maia.ro.

Detalii despre proiect: http://www.asociatia-maia.ro/programe/management-cultural/
Cursurile se desfășoară în lunile mai-iulie 2012, 14 cursuri, durata curs: două ore)â.
Proiectul este finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Parteneri strategici: Asociația Maia, Modernism.ro
Parteneri de conținut: Uniunea Artiștilor Plastici, Galeriile Artmark, Anaid Art Gallery, Atelier 030202, Victoria Art Center, Galeria Luchian 12, IRSCA Education, Atelier Francisc Chiuariu
Parteneri: Liga Studenților Români în Străinătate (LSRS), Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP)

Proiectul de curs „Management cultural în artele vizuale” este dedicat studenților și masteranzilor la facultăți de artă din București, în vederea „împuternicirii” (empowerment) acestora pentru o inserție naturală și profesionistă pe piața de muncă specifică din România.

Obiectivul general al proiectului este de a consolida cunoştinţele, competențele şi abilităţile dobândite de tineri studenți/masteranzi în sistemul de învăţământ superior de artă printr-o ofertă de cursuri non-formale aplicate, care să le sporească şansele de să se angajeze pe piaţa muncii şi / sau să dezvolte o afacere proprie.

http://www.asociatia-maia.ro/programe/management-cultural/

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont