România oferă tinerilor de elită un motiv să revină în țară: LEADERS School

București, 8 iunie 2011 – Reprezentând încă din 2008 punctul de întâlnire al studenților români din prestigioasele facultăți ale Ivy League, precum și din cele naţionale, LEADERS School revine în Poiana Brașov, în perioada 31 Iulie – 6 August 2011, pentru a reconfirma succesul și puterea unui stil de leadership autohton, în cadrul celei de-a 8-a ediții.

Numărând deja peste 200 de absolvenți, LEADERS School desfăşurată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principelui Radu al României, va deveni din nou cadrul ideal de formare. Aici teoriile și practica se vor armoniza la cel mai înalt nivel de leadership. Atrași de puterea de inspirație, curajul și ambiția liderilor români, 30 de tineri de elită, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani vor lua parte la o adevărată EXPERIENȚĂ de leadership.

La fiecare ediție a LEADERS School, studenți români de la universități precum Harvard, Oxford, Georgetown, University of Essex, Plekhanov Russian University of Economics, Ecole de Management Strasbourg, University of York, University of Munich sau Yokohama National University se întorc acasă pentru a participa la unica școala de leadership din România. “Pentru mine, LEADERS School a devenit motivul pentru a mă întoarce în România după ce îmi termin studiile în SUA. Pentru prima oară după 10 ani de absență din România, îmi pare rău că plec din ţară pentru încă 2 ani. Oamenii pe care i-am întâlnit la LEADERS School, precum și activitatea intensă din program, mă vor motiva să fac ceva într-adevăr pentru tara mea, oricât de greu ar fi”, declară Denisa Albu, studentă la Fletcher School of Law and Diplomacy și absolventă LEADERS School.

Conținutul LEADERS School este dezvoltat în jurul a trei arii de bază: leadershipul personal, leadershipul unu-launu şi leadershipul echipei. Curricula cuprinde atât părți teoretice, cât și activități practice, iar adevărata provocare este reprezentată de elementul cheie al programului: simularea de afaceri. Aceasta reunește toate ideile de pe parcursul celor cinci zile de experiență LEADERS School și se desfășoară sub supravegherea unuia dintre cei mai apreciați antreprenori români, Marius Ghenea.

Poveştile inspiraţionale din cadrul LEADERS School 8 vor fi puse în scenă de legende ale leadershipului românesc precum Iolanda Balaş, Preşedinte Onorific al Federației Române de Atletism; Actorii Mircea Albulescu și Maria Dinulescu, Susţinători ai campaniei „Generaţia nouă apreciază şi susţine generaţia matură”; Dumitru Prunariu, Astronaut (TBC); Dan Bulucea, Country Manager Google; Horia Colibăşanu, Alpinist; Marius Ghenea, Fondator PC Fun; Radu Deac, Chirurg și Inventator; Gabriel Moşoianu, Antrenor şi Acrobat și Daniel Bichiş, Trainer Competent Consulting.

Participarea se face pe bază de selecție, iar înscrierile se realizează pe site-ul programului www.LEADERSschool.ro, până pe data de 15 iulie. Pe baza experienței din edițiile precedente, organizatorii preconizează un număr de peste 500 de aplicaţii. LEADERS School 8 se desfăşoară cu sprijinul Romtelecom, Ursus Breweries şi Coca Cola Hellenic.

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematica, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă.

Persoana de contact: Alexandra Bideaua
Responsabil PR
alexandra.bideaua@leaders.ro
0756 378 263

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont