De ce ai nevoie ?
• 300 g biscuiti
• 250 g margarina sau unt
• 200 g zahar
• 2 linguri cacao
• coaja de portocala zaharata sau fructe din dulceata
• un praf de sare (un virf de cutit sare)
• cateva linguri de apa sau lapte
• cateva bucatele de rahat

Cum se face:
Biscuitii se rup in bucati mai mici si se pun deoparte. Se topeste margarina sau untul intr-un vas cu fundul gros, se adauga cacaua, sarea, laptele si zaharul si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Aceasta se toarna peste biscuitii zdrobiti, se adauga fructele din dulceata sau coaja de portocala zaharata si se amesteca bine. Se lasa putin sa se omogenizeze si biscuitii sa se inmoaie. Se ia o coala de celofan si se aranjeaza compozitia in forma de sul pe acesta si se ruleaza celofanul imbracand salamul (apasand asa incat sa nu se formeze bule de aer). Se leaga la capete si se da la frigider. Se recomanda sa se consume a doua zi, pentru ca aromele sa se combine. Se pot adauga orice alte arome si ingrediente la compozitie, dupa gust.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont