Reteta delicioasa - pui cu smantana

Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
– 12 buc copane dezosate de pui, circa 1 kg
– 3 catei usturoi, taiati felii
– 1 ceapa, tocata
– 3 codite telina, tocate
– 200 ml vin alb, sec
– 300 ml supa de legume
– 200 ml smantana
– 250 g struguri fara samburi, taiati in doua
– 4 fire tarhon

Mod de preparare:
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190 °C. Incinge 1 lingura ulei si rumeneste copanele uniform; transfera intr-o tava rezistenta la cuptor. Adauga uleiul ramas si soteaza ceapa, usturoiul si telina, la foc mic, 10 minute.

2. Adauga vinul alb, supa de legume, sare si piper si fierbe 5 minute. Adauga smantana si toarna peste carne. Acopera vasul cu folie din aluminiu si da la cuptor 20 de minute. Adauga strugurii si tarhonul si da din nou la cuptor 20-25 de minute.


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont