O reteta de negresa delicioasa! Aceaste prajituri sunt foarte simplu de preparat!

Reteta prajituri - Negresa

Ingrediente:
500 g faina, 6 oua, 1/2 kg zahar, din care jumatate se face caramel si se stinge cu un pahar de apa, 75 g de cacao,1 lingurita bicarbonat, scortisoara, cuisoare, 1 pahar cu miez de nuca, intregi.

Modul de preparare :
1. Se freaca galbenusurile cu zaharul ramas, se adauga faina, siropul rece obtinut din zaharul caramelizat, cacaoa, scortisoara, bicarbonatul, nucile, cuisoarele, si la sfarsit albusurile batute spuma tare.

2. Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu grasime si tapetata cu faina.

3. Se coace la foc potrivit 30-40 minute. Se taie dupa dorinta.

Pofta buna!


 
Da ne like pe Facebook




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont