INVATATOARE DE SCOALA: – Pentru ca a vrut sa ajunga pe partea cealalta.
PROFESOR DE LICEU:- Chiar daca v-as explica, dragi mei dobitoci, tot n-ati intelege.
PLATON: – Pentru ca a mers in cautarea binelui si armoniei.
ARISTOTEL: – Este in natura puilor sa traverseze strazi.
KARL MARX: – Avea instabilitate istorica si dialectica.
MARTIN LUTHER KING: – I have a dream! Vad o lume in care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie chestionate motivele lor.
MOISE: – Si Dumnezeu a coborat din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, ti toti s-au inveselit.
BILL CLINTON: – Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.
MAQUIAVELO: – Chestiunea este ca puiul a traversat autostrada. Cui ii pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice alt motiv.
FREUD: – Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate in evidenta nesiguranta ta sexua: Edip Avicol.
BILL GATES: – Chiar acum am lansat in piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci pune oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele Dvs.
DARWIN: – De-a lungul marilor perioade de timp, puii au fost selectionati natural de forma ca acum au o dispozitie genetica de a traversa autostrazile.
EINSTEIN: – Sigur puiul a traversat autostrada? Sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui?
ANDERSEN CONSULTING: – Iregularitatea partii autostrazii a puiului ii ameninta pozitia dominanta in marketing. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a crea si a ďż˝nfrunta competitivitatea pietei. Andersen Consulting, intr-o relatie de parteneriat cu clientul, a sprijinit puiul prin redesign a strategiilor lui de distributie fizica si a proceselor de implantare. Folosind metoda de integrare avicola (MIA), Andersen a ajutat puiul sa foloseasca abilitatile lui proprii, metodologia, cunoasterea, capitalul si experiente pentru a alinia mintea, procesele si tehnologia puiului ďż˝n sprijinul strategiei lui globale in cadrul lucrarilor Gestiune
de Programe.
Karl Marx: Avea instabilitate istorica si dialectica.
Buddha: A pune aceasta intrebare contrazice propria ta natura de pui.
Publicitate de profil: Unde scrie „Puiul traverseaza autostrada” trebuia sa zici „Afacerile necurate ale lui Puiu”.
Titlu de ziar national: Criza economica constrange puiul sa traverseze autostrada!
Titlu de pagina 12: Puiul e gata!
Revista Femeia: Luminile amurgului se varsau peste campia solitara. O lumina. Un destin. O singuratate. Puiul a ridicat capul ca in cautarea unui raspuns la toate intrebarile sale. Nici o masina nu traversa la ora acea autostrada nr. 2, care uneste Filea de Jos cu Giurtelecul Hododului. Puiul a stiut atunci ca a ajuns momentul. Scuturandu-si amorteala penelor a mers hotarat, a pus un picior pe asfalt, pe urma altul, si altul, si altul (oare cate picioare are?). Mergea mandru. stia ca se apropia sa reuseasca. imposibilul. Se gandea la succes. La glorie. La faima. De aceea n-a vazut acel camion fara lumini. De acea n-a auzit zgomotul rablagit al motorului Roman.
Le Monde: Les consequences pour les Balcanes sont encore a prevoir: un poulet est arrive a traverser la route sans blesures.
Ziarul Adevarul: Basescu si puiul: obscurele coridoare al unei relatii improprii. Ce este in spatele afacerii autostrazilor? Informatie exclusiva: gainile si puisorii care primesc pe sub mana malai.Cine sunt cei care profita? Cititi ziarul de maine.
Acasa Magazin: Toate intimitatea puilor: „Imi lipseste numai dragostea ca sa am un succes total”.
Sofistul: Toti puii traverseaza autostrazile. Puiul a traversat autostrada. Puiul este in sine tot o autostrada.
Emil Constantinescu: Concetateni, v-am prevenit: daca nu oprim puiul corupt acum o sa ajunga pana pe trotuarul de vizavi si va reduce credibilitatea tarii la parteneriatele cu Occidentul!
Ion Iliescu: Pentru ca e un pui de de taranist iresponsabil!
Marko Bela: E un drept al minoritatii avicole.
Proiect Impsat 2000: Inainte de a intreba orice, cititi norma ISO-PUI 2003 si dupa aceea sunati-ma. O puteti consulta pe Intranet.
Suport tehnic (SRL service): Eu de aici nu vad sa se fi traversat strada. Resetati puiul si daca tot il vedeti aďż˝ traverseaza, formatati ouale sau trimiteti cineva din firmďż˝ la cursurile noastre ($322 la cursul zilei plus TVA).

Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos. Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea: – As vrea sa stiu daca cineva are un cocos?… si toti barbatii s-au sculat in picioare… – Nu, nu, nu, am vrut sa intreb daca cineva a vazut un cocos?…si toate femeile s-au sculat in picioare… – Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine?… si jumatate din femei s-au sculat in picioare… – Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa stiu daca cineva a vazut cocosul meu?… si toate maicutele s-au sculat in picioare 🙂
[divider]
Q:de ce tund oltenii gainile pe burta?R:sa poata pui sa suga!
[divider]
Un tip mergea pe autostrada cu un camion.Doedata ce se gandeste el?!.

Stai ma sa iau pe cineva sa nu ma plictisesc, si vede pe una si o intreaba:

vrei sa te duc undeva? la care ea raspundee:

ea: da

el: dai p****?

ea: nu

el: atunci mergi pe jos

Merege ce mai merge si mai vede una..

el: dai p****?

ea: da

el: bine hai urca

Se urca asta

El avea un papagal si eu avea niste gaini

Se duce el le pune in spate si urca un masina

Ajunge asta la detinatie si se da jos din masina sa-si ia gainile.

Coboara si el

Deschide el si intreba papagalul:

el: papagale unde sunt gainile?

papagalul: nu au dat p**** merg pe jos

[divider]

ODATA ION SI MARIA ERAU LA SAPA. DEODATA ION II PUNE MANA PE SANI SI ZICE:

-TU MARIE DACA AI PUTEA DA LAPTE NU AM MAI AVEA NEVOIE DE VACI.

MAI TRECE O VREME SI II PUNE ION MANA PE FUND SI II ZICE MARIEI CA DACA AR PUTEA FACE OUA NU AR MAI AVEA NEVOIE DE GAINI.

APOI TREC CAM UN SFERT DE ORA SI MARIA II BAGA MANA IN PANTALONI LUI ION SI ZICE:

-MA IOANE DACA AI PUTEA SA F**I CA UN BOU NU AR MAI FI NEVOIE DE VECINI ….

[divider]

I: D c stau gainile p gard

R: Sa-si arate pulpele !!!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont