In redecorarea noii tale case, trebuie sa tii cont de trei pasi principali, care urmati iti vor aduce echilibrul si o stare mentala buna.

Ti se pare ca toate iti merg pe dos in ultima vreme? Nu ai suficient spatiu in apartamentul tau? Student pe net iti ofera cele mai noi sfaturi Feng Shui valabile atat in 2013 cat si in noul an 2014!!!

Ei bine, casa ta ar putea suferi de un feng shui negativ. Acest termen defineste arta asezarii lucrurilor si folosirii spatiului si tradus literalmente din limba chineza inseamna ” vant” si „apa”.

In redecorarea noii tale case, trebuie sa tii cont de trei pasi principali, care urmati iti vor aduce echilibrul si o stare mentala buna.

1. Carare de energie

Una dintre regulile de baza cand aranjezi apartamentul cu feng shui este sa te asiguri ca aceasta carare de energie( pozitiva sau negativa), nu iti intersecteaza casa.

Acest lucru se intampla in general in situatii in care ferestrele sunt asezate fata in fata, sau usa este plasata vis-a-vis de o fereastra, situatii ce trebuiesc evitate.

2. Multe ferestre

Cea de a doua regula este ca atunci cand deschizi o fereastra si permiti luminii naturale sa patrunda in camera, se revarsa doar energie pozitiva.

Deci, daca te afli in cautarea unui nou apartament pe care sa il achizitionezi, cauta sa fie cat mai luminos, insa fara a incalca prima regula.

3. O bucatarie pastelata

Se spune ca bucataria este acea parte a unei case care influenteaza intreaga sanatate a unei familii in functie de designul sau.

Atunci cand evaluezi paleta cromatica a bucatariei, alege tonuri de bej, galben sau alte culori pastelate, care va insemna un pas mai aproape de revarsarea energiei pozitive.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont