Ai ochit un tip superb – numai bun sa-ti fie iubit. Nu-ti mai ramine decit sa-l faci sa te observe si sa-i dai de inteles ca esti interesata. Iata ce trebuie sa faci ca sa prinda mesajul.

Cauta o locatie strategica. Daca vrei sa pice prada farmecelor tale, trebuie sa-l pindesti „pe fata”: iesi din ascunzatoare si pozitioneaza-te in asa fel incit sa ai parte de expunere maxima. Degeaba ii trimiti invitatii speciale de genul „Sint aici, frumosule!”, daca de-abia te poate zari prin aglomeratia din club. In plus, distanta ii rapune curajul – sansele ca el sa te abordeze se spulbera pe drum. Dar cum iti faci simtita prezenta? Asigura-te ca intre voi s-a creat un culoar liber, si privirile voastre se pot intilni; apoi, apropie-te indeajuns de mult ca sa intri in raza lui de actiune. Asa ii va fi mai usor (a se citi: mai putin intimidant) sa raspunda semnalelor tale seducatoare.

Atrage-l cu privirea.
Ochii sint mijlocul de comunicare al atractiei. Daca un tip te place, te va masura din cap pina-n picioare, dar daca vrea sa stie ce simti, se va uita in ochii tai. Daca te fixeaza cu intensitate, mesajul e clar: te doreste. Dar cum ii dai de inteles ca sinteti pe aceeasi frecventa? Intoarce-i ocheada si tintuieste-l cu privirea citeva secunde bune – e incurajarea pe care o asteapta.

Zimbeste cu vino-ncoa’.
In timp ce ochii transmit dorinta, gura prezinta… invitatia. Nu cu gura pina la urechi insa; cu o asa o „deschidere” evidenta, magia se risipeste cit ai bate din palme. In schimb, departeaza-ti usor buzele si, o data ce i-ai captat atentia, arcuieste-le, printr-o demonstratie de sex-appeal, intr-un suris misterios, fermecator… Apoi, lasa-ti usor privirea in jos, dar asigura-te ca i-ai pastrat un loc la masa ta.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont