Unde sa faci gratar in Bucuresti?

Tehnică primară a omenirii, de când oamenii au descoperit focul şi au fript prima bucată de carne, grătarul este asociat în mod evident cu vara, natura şi eliberarea omului modern de restricţiile oraşului. Iubit în special de bărbaţi, care îşi arogă dreptul de a se juca cu focul, grătarul reprezintă o provocare greu de refuzat. Student pe net va ofera cateva recomandari de zone unde ati putea face un gratar in Bucuresti! Enjoy!

Padurea Baneasa – execelenta pentru un gratar de milioane in Bucuresti!

Aflata foarte aproape de capitala, la doar 10 km, padurea ofera spatii amenajate pentru gratar, dar exista aici si restaurante si terase. Pentru cei mici, o atractie o reprezinta plimbarile pe ponei. Snagovul este cel de-al doilea loc foarte vizitat pentru numeroasele sale posibilitati de agrement.

Aflat la 35 km de Bucuresti, lacul ofera posibilitatea practicarii sporturilor nautice. Padurea si lacul Branesti se afla la 11 km de capitala si ofera facilitatile obisnuite pentru plimbari pe apa si uscat. In apropiere exista si manastirea Pasarea, de secol XIX

Alte locuri de facut gratar ar fi:

1. Dridu la 65 km de bucuresti (se poate pescui – tarife pe lac 50 lei iar pe rau dupa baraj gratis)
2. Frumusani la 30 km de bucuresti (se poate pescui – tarife: pleaca de la 20 sau 30 lei cel mai ieftin pana pe la 60 lei cel mai scump – sunt mai multe lacuri)
3. Adunatii Copaceni (pe arges) la ~40 km de bucuresti

Tehnică primară a omenirii, de când oamenii au descoperit focul şi au fript prima bucată de carne, grătarul este asociat în mod evident cu vara, natura şi eliberarea omului modern de restricţiile oraşului. Iubit în special de bărbaţi, care îşi arogă dreptul de a se juca cu focul, grătarul reprezintă o provocare greu de refuzat.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont