Universitatea Politehnica Bucureşti (UPB) va semna un parteneriat cu Google prin care studenţii UPB vor crea softuri cu obiectivele turistice din România şi instituţiile de învăţământ superior, acestea urmând să fie promovate prin intermediul celui mai popular motor de căutare pe internet.

Softurile vor populariza şi cele mai importante realizări ale studenţilor pentru mediul economic, a precizat pentru MEDIAFAX rectorul UPB, Mihnea Costoiu.

„Joi, când country managerul Google va fi prezent la UPB, vom avea o ultimă întâlnire înainte de semnarea parteneriatului. Suntem în negocieri, pentru că vrem un parteneriat care să fie la dispoziţia studenţilor şi să fie avantajos pentru ambele părţi. De exemplu, discuţiile cu compania Google vizează realizarea unor softuri cu privire la România.

Vorbim despre softuri care să se realizeze de studenţii universităţii, cu prezentarea României în ansambu. Vorbim despre obiective turistice, ale României pe Google, prezentarea universităţilor pe Google, prezentarea realizărilor deosebite ale studenţilor pentru mediul economic şi social, pe care le au în România”, a mai spus rectorul Costoiu.

Declaraţiile au fost făcute luni, la deschiderea POLIFEST 2012 – eveniment ştiinţific şi de promovare a ofertei educaţionale, organizat de UPB în perioada 17-19 octombrie.

Potrivit rectorului UPB, studenţii îşi doresc foarte mult să lucreze la companii precum Google. „Mulţi dintre absolvenţii facultăţilor noi sunt angajaţi încă din anul II sau III în aceste companii, un pic cam prea devreme. Dar, în ultimii ani, companiile sunt interesate să aducă ingineri din toate spectrele universităţii”, a mai spus Costoiu.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont