Atentie – medicina alernativa!!! O metodă detoxifiantă a organismului, este mestecarea uleiului de floarea soarelui în gură. În fiecare dimineaţă, după igiena gurii se ia 0 lingură de ulei de floarea soarelui în gură şi plimbându-l în toate direcţiile, timp de 10-15 minute.

Procedura trebuie făcută cu calm, fără grabă şi fără să înghiţim nici o picătură de ulei. Imediat ce devine alb ca laptele şi gros, se aruncă complet din gură apoi se spală foarte bine cavitatea bucală cu apă. Primele rezultate vizibile sunt optimizarea fluxului sanguin, albirea dinţilor şi înviorarea întregului organism.

Cura cu ulei se foloseşte atunci când trebuie să eliminăm o cantitate mare de toxine din organism. Orice ulei este bun dar indicat este de floarea soarelui.Este bine ca înainte de a lua uleiul să vă suflaţi nasul. După primele 5-7 minute dispare gustul de ulei. Afectiunile pe care cura cu ulei de floarea soarelui le trateaza includ scleroză în plăci, diabet, noduli şi tumori. Ce parere aveti ?

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont