Dacă o arzi cu săru’mâna, te transformi în papagal !


Universitatea din Oradea: căminele C1(băieţi) şi C2(fete) renovate

Marţi, 7 august, a început un amplu proces de renovare a căminelor C1(băieţi) şi C2(fete), care constă în zugrăvirea camerelor, holurilor şi în modernizarea băilor prin instalarea unor noi sisteme de ventilaţie. Renovarea se face la parter şi cele 3 etaje, fără mansardă, datorită lipsei fondurilor de care dispune această acţiune. Procesul de renovare, după cum ne-au informat zugravii, în căminul de băieţi va dura aproximativ 3 săptămâni, în urma căruia muncitorii se vor apuca de „curăţenia de vară” în căminul de fete, lucrarea urmând să se termine cu 3 săptămâni înainte de începerea anului universitar.

În altă ordine de idei, Căminul C4 nu va fi terminat nici de anul acesta în intregime, există însă speranţe în privinţa predării spre folosinţă al Corpului Central C4. Astfel că Universitatea a prelungit pentru o perioadă de 10 ani contractul cu Primăria Municipiului Oradea pentru Căminul „Înfrăţirea”.

Studentii pe net au cautat:

camin c2 oradea,camin infratirea oradea

 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Oradea

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte