Singurul mod de a va face calculatoarele sa mearga mai repede este sa le aruncati pe fereastra…


Organizația studențească europeană interdisciplinară AEGEE-Ploieşti

AEGEE-Ploieşti este o organizație studențească europeană interdisciplinară, non-profit și non-guvernamentală, independentă din punct de vedere politic, înființată în Ploiești pe 23 august 2010. Ne număram printre cele 250 de antene (filiale) din 40 de țări de pe tot cuprinsul Europei, AEGEE înregistrând aproximativ 17.000 de membri.

Organizația studențească europeană interdisciplinară AEGEE-Ploieşti: Misiune, Obiective și Valori

AEGEE-Ploieşti își asumă misiunea creării, întreținerii și promovării activităților de voluntariat, într-un cadru propice dezvoltării personale și profesionale, prin stimularea comunicării, difuzarea informației și încurajarea inițiativei în rândul tinerilor, într-un mediu multidisciplinar, cu impact atât la nivel local, cât și european.

AEGEE-Ploieşti promovează valorile europene, propunându-și să îmbunătățească astfel gradul de informare și activitatea de cercetare a studenților, într-un cadru bazat pe cooperare, toleranță și respect reciproc.

Prin organizarea unor evenimente locale, conferințe, schimburi între studenți, sesiuni de formare, școli de vară și de iarnă, AEGEE Ploiești își propune să contribuie la crearea unui cadru propice schimburilor de experiență și cunoștințe, să stimuleze inițiativa tinerilor, să faciliteze tinerilor accesul la informație.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Ploiesti ,

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte