Daca o pasarica ti-a soptit ceva…..atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.


ANOSR susţine demersul UVT prin care sa existe un TelVerde anticorupţie in universitati

Reprezentanţii Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) au declarat că susţin iniţiativa Universităţii de Vest din Timişoara privind înfiinţarea unei linii telefonice anticorupţie şi încurajează şi celelalte instituţii să pună la dispoziţia studenţilor şi a profesorilor un instrument de reclamare a cazurilor de mită şi plagiat.

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) susţine demersul Universităţii de Vest Timişoara (UVT) în lupta împotriva corupţiei din mediul universitar, prin deschiderea unei linii telefonice de sesizare a cazurilor de mită, corupţie şi plagiat din instituţie, în cadrul unui parteneriat încheiat vineri cu Direcţia Generală Anticorupţie. De asemenea, reprezentanţii ANOSR recomandă şi celorlalte universităţi să încheie parteneriate similare prin care să pună la dispoziţia studenţilor şi a profesorilor TelVerde anticorupţie. ”Universitatea de Vest Timişoara a deschis un nou capitol în lupta pentru un mediu universitar transparent, în care principiile bunei guvernări ar trebui să primeze, prin încheierea unui protocol de colaborare între universitate şi Direcţia Generală Anticorupţie”, se arată într-un comunicat al ANOSR.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Timisoara

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte