Reprezentanţii Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) au declarat că susţin iniţiativa Universităţii de Vest din Timişoara privind înfiinţarea unei linii telefonice anticorupţie şi încurajează şi celelalte instituţii să pună la dispoziţia studenţilor şi a profesorilor un instrument de reclamare a cazurilor de mită şi plagiat.

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) susţine demersul Universităţii de Vest Timişoara (UVT) în lupta împotriva corupţiei din mediul universitar, prin deschiderea unei linii telefonice de sesizare a cazurilor de mită, corupţie şi plagiat din instituţie, în cadrul unui parteneriat încheiat vineri cu Direcţia Generală Anticorupţie. De asemenea, reprezentanţii ANOSR recomandă şi celorlalte universităţi să încheie parteneriate similare prin care să pună la dispoziţia studenţilor şi a profesorilor TelVerde anticorupţie. ”Universitatea de Vest Timişoara a deschis un nou capitol în lupta pentru un mediu universitar transparent, în care principiile bunei guvernări ar trebui să primeze, prin încheierea unui protocol de colaborare între universitate şi Direcţia Generală Anticorupţie”, se arată într-un comunicat al ANOSR.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont