Universitatea de Vest din Timişoara  – grad de încredere ridicat (ARACIS)

Universitatea de Vest din Timişoara a primit calificativul -grad de încredere ridicat- din partea Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior(ARACIS)

Scopul evaluării externe a Universităţii de Vest din Timişoara, pentru care în perioada 21 – 23 aprilie s-a desfăşurat vizita experţilor evaluatori ai ARACIS, a fost acela de a identifica şi certifica măsura în care sunt respectate cerinţele normative obligatorii, standardele şi indicatorii de performanţă privind calitatea procesului de predare – învăţare, inclusiv contribuţia cercetării ştiinţifice proprii, în vederea asigurării calităţii educaţiei.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont